Natalia - opinia (1) Bardzo polecam Pana Radka, który jest przesympatycznym człowiekiem o wielkiej... Natalia Polecam Instruktora Pana Roberta!! (1) Prawko zdane dzisiaj za pierwszym razem dzięki Panu... Rafał Polecam szkołę (1) Bardzo miła obsługa w biurze, szybki kurs teoretyczny, w moim przypadku... Wojtek
Godne polecenia !!! (1) Z całego serducha polecam osk mini ;) w szczególności instruktora p.Radka i... Patrycja POLECAM! (1) Bardzo polecam, w szczególności Pana Jarka. Damian B Polecam szczególnie jazdy z panem Jackiem Zielonka (1) Zdalem za drugim razem (pierwszy raz oblalem na wlasne życzenie) Wyklady... Michu Egzamin praktyczny zdany za pierwszym razem! (1) Egzamin praktyczny zdany za pierwszym razem, czy czegoś chcieć więcej?... Dominik Pan Tomasz (1) Nie będę oceniać całego kursu w Szkole Mini, ponieważ w moim przypadku był to... Ola Polecam (1) Dziś zdałem egzamin praktyczny za pierwszym razem. Moim instruktorem Był Pan... Damian Super szkoła jazy, POLECAM każdemu !! (1) Dziś zdałam za pierwszym razem egzamin. Serdecznie polecam OSK MINI. Pan... Julia Gorąco polecam!!! (1) Przyszedł czas i na moją opinię!!! 😊 Zacznę od samej szkoły OSK MINI... Magda PAN RADEK (1) Pewnie nie odczujesz jak to jest kiedy w PORD wyświetla się lista os., które... Joanna Plichta Profesjonalnie i przyjemnie! (1) Bardzo polecam OSK Mini a w szczególności instruktora, Pana Tomasza! Fachowe... M Z Fajna szkola (1) Trafilem do szkoly oskmini jestem bardzo zadowolony super wyklady dostepne... Maciej goska05 - opinia (1) Jeśli szukacie instruktora który naprawdę nauczy was jeździć, a nie tylko... goska05 Ciekawie (1) Rozpoczęłam kurs dawno temu i zrezygnowałam bo stwierdziłam ze to nie dla... Malina polecam (1) Szkoła dobrze przygotowuje do egzaminów. Pan Mariusz zawsze pomocny, a... Nat Najlepsza szkoła !!! (1) Serdecznie polecam samą szkółkę jak i instruktorów. W szczególności Pana... Dawid Polecam (1) Egzamin zdany za pierwszym razem. Jak najbardziej polecam szkołę OSK Mini... Michał Patrycja - opinia (1) Wybrałam się na kurs weekendowy. Na zajęciach uczą nas przede wszystkim... Patrycja