OSK MINI, Pan Tomasz oraz moja podróż tam i z powrotem.. :) (1) Mam na myśli tą wielką batalie w moim wydaniu, która skończyła się... Paulina B. Szkoła na najwyższym poziomie! (1) Serdecznie polecam. Szkoła na najwyższym poziomie. Obsługa jaki i zarówno... Igor Rencikowski Zdane prawko za pierwszym razem :) (1) Chodziłam na kurs prawa jazdy do osk Mini i jestem zadowolona - jak sam tytuł... N.
Pan Radek wymiata (1) Zdecydowanie polecam instruktora Pana Radka! Super podejście do kursanta... Adrianna Instruktor.p.Mariusz (1) Polecam instr.P.Mariusza ,profesjonalne oraz indywidualne podejscie do... Agnieszka K. Gorąco plolecam (1) Bardzo przyjazna szkoła, ze wszystkim można się dogadać, nikt nie robi pod... Mateusz Instruktor Mariusz (1) Zdecydowanie polecam OSK MIni. Moim prowadzącym był p. Mariusz bardzo... Robert Polecam Pana Tomasza (1) Wspaniałe podejście do kursanta, po takim kursie człowiek jest przygotowany... Kamila Szkoła godna polecenia (1) Zajęcia prowadzone przez profesjonalistów i w bardzo miłej atmosferze.... Joanna Bardzo dobra szkoła! Polecam instruktora Krzysztofa (1) Szczerze polecam tę szkołę, uczestniczyłam w przyspieszonym kursie... Monika Polecam! (1) Polecam wszystkim OSK Mini! Lekcje praktyczne z Panem Radkiem bardzo... Paula Gitara Siema (1) Bardzo polecam szkolę! Szczególnie polecam Pana Radka który szkoli kursantów Krystian BARDZO POLECAM! (1) Moim instruktorem był Pan Tomasz i BARDZO MOCNO POLECAM naukę u Niego!... Zosia OSK MINI INSTRUKTOR p. JACEK :) (1) Wróciłam do jazd po dłuższej przerwie. Najpierw uczył mnie P. Przemek, który... Kursantka Instruktor na 5+ :))) (1) Z przyjemnością mogę poinformować, że wczoraj zdałam praktyczny egzamin... Ania Banasiak Jak najbardziej polecam!! (1) Moim instruktorem był Pan Jarek. Kurs trwał długo ze względu na moje problemy... Kasia Polecam w 100% ! (1) Wszystkie egzaminy zdane za pierwszym razem! Moim instruktorem był Pan Tomasz... Ania Super szkoła (1) Serdecznie polecam gratuluję takiej szkoły.. Najbardziej jednak dziękuję... Oskar Za pierwszym podejsciem (1) Wszystko dzieki Panu Radkowi.Super nauczyciel.Cierpliwy i zyczliwy.Umiał... TOMEK B. POLECAM OSK MINI (1) Egzamin zdany za pierwszym razem. Jeździłem z instruktorem Marcinem. Jestem... Mateusz