Egzamin państwowy zdany za pierwszym razem. (1) Cytując klasyka: „Melduję posłusznie, panie pułkowniku, ja tę wojnę zupełnie... Paula Super szkoła, polecam innym! (1) Rewelacyjne wykłady p Piotra, jak i jazdy z Panem Radkiem, który jest ostoją... Marek M Polecam (1) Dość fajny ośrodek egzamin zdany za 4 razem ale to z winy stresu. Pozdrawiam... Magda
OSK Mini (1) Jeździłem głównie z Marcinem oraz kilka godzin z Jackiem. Egzamin państwowy... Wojtek Zdane za pierwszym (1) Na początku już z pominięciem imion trafiłem na instruktora który nie dość,... Pawel OSK mini :) (1) Do szkoły OSK Mini trafiłam przypadkiem, ponieważ odpowiadała mi jej... Karolina Polecam Pana Radka (1) Gorąco polecam Pana Radka z OSK Mini. Przede wszystkim jest bardzo cierpliwy... Jakub Polecam :) (1) Szkoła naprawdę w porządku, duży plus za położenie. W szczególności polecam... Daria Cz. Gorąco polecam! (1) Polecam gorąco Pana Radka z niewyczerpanymi zasobami cierpliwosci i... M. Jędrzejewska Polecam (1) OSK mini wybrałam ze względu na cenę, opinie i lokalizację. Cóż, opinie są na... MS Polecem (1) Polecam szkołę mini, a w szczególności jazdy z Panem Jarkiem. Bardzo... Kamila Polecam szkołę mini (1) Szkoła godna polecenia. Egzamin zdany za pierwszym razem, a to wszystko... Klaudia Polecam szkołę jazdy. (1) Wczesniejszy instruktor, ktory juz tu nie pracuje bardzo mnie zniechecił.... Paweł Szkoła na profesjonalnym poziomie (1) Miałam przyjemność pobierać lekcje jazdy u Pana Radka. Pan Radek okazał się... Iza SUPER SZKOŁA (1) Super szkoła, najlepszy instruktor Radosław, super auta-nowe, zawsze czyste i... Bartek T Pan Radek NAJLEPSZY (1) Polecam ta szkole naprawde super jazdy z Panem Radkiem rewelacja bardzo sie... Natala Panie Radku dziękuję (1) Poleca Szkołę OSK MINI a szczególnie P.Radka.Bardzo dobry... Krzysia Serdecznie polecam szkołe Osk Mini. (1) A szczególnie instruktora Pana Radka.Jest instruktorem który potrafi do... Nerwusek Super szkoła do nauki jazdy (1) Szkoła bardzo fajna, możliwość wpłaty ratami to mi się podobało. Wykłady... Marek MEEGA POZYTYW!! Caly kurs to czysta przyjemnosc (1) Do osrodka trafilem calkiem przypadkowo lecz gdybym drugi raz mial zaczynac... Wojtek