Polecam Pana Tomka! (1) Głównym walorem tej szkoły są dobrzy instruktorzy, którzy starali się nauczyć... Monika Jestem na tak! (1) Zdecydowanie polecam, kurs w ekspresowym tempie, pan Radek bardzo cierpliwy i... Marta Instruktor Pan Radosław (1) Polecam szkołę osk mini z całego serca a w szczególności instruktora pana... Ewelina P.
Polecam (1) Gorąco polecam, zdanie teorii bułka z masłem, a praktyką za drugim... Marta Trudne początki zakończone sukcesem! (1) Każdemu kto chciałby zdobyć upragnione prawko polecam OSK mini, a zwłaszcza... Agnieszka Polecam każdemu OSK Mini w Gdańsku, przy ul. Korzennej! ❤️ (1) Bardzo dziękuję wszystkim osobom pracującym w OSK Mini, szczególnie Panu... Alina Pleszkun Pan Tomasz - profesjonaloista! (1) Świetna szkoła jazdy, bardzo polecam. Wiedza teoretyczna przekazana w bardzo... J.S. Szczególne wyrazy podziękowania dla Pana Radka (1) Jazdy z instruktorem Radkiem to czysta przyjemność i dużo zabawy. Mimo to,... Hubert Polecam serdecznie z Panem Jarkiem jako instruktora (1) Szkołę wybrałem ze względu na lokalizację, cenę oraz fakt, że znajomi również... Daniel Zdane za drugim razem :) (1) Wybrałam tę szkołę ze względu na przyśpieszone kursy - teorie można zrobić... Gofka Polecam Pana Tomasza ! (1) Szkołę oraz instruktora wybrałam na podstawie licznych, pozytywnych opinii,... Karla Zdane przy pierwszym podejściu (1) Serdecznie wszystkim polecam! Egzamin zdałam przy pierwszym podejściu! Pan... Dominika Rewelacja (1) Szkoła idealnie przygotowała mnie do egzaminu teoretycznego i praktycznego -... Mariusz Polecam! (1) Jestem bardzo zadowolona z mojego kursu, zarówno teoretycznego jak i... Alicja Polecam wszystkim przyszłym kierowcom! (1) Koleżanka poleciła mi OSK mini , po swoim zdanym za pierwszym razem... Katarzyna Super! (1) Szkółka idealnie przygotowuje do egzaminu teoretycznego i praktycznego, jazdy... Dominika Z pozdrowieniami dla Pana Radka (1) Trochę późno ale nie mogłem nie polecić Pana Radka instruktora. Razem z... Bartosz Tylko Pan Krzysztof!! (1) Polecam najmocniej. Szkoła/biuro bardzo blisko, bo aż za krewetką. Wszystko... Natalia Polecam Pana Roberta (1) Polecam tę szkołę jazdy. Zajęcia teoretyczne prowadzone w bardzo przystępny... Joanna Z czystym sumieniem polecam Pana Tomka!! (1) Szkola super. Atmosfera przyjemna. Jezeli chodzi o jazdy z instruktorem TYLKO... Agata