Polecam Pana Radka (1) Polecam Pana Radka. Cieszę się, że miałam okazję współpracować z tak... Karolina Polecam OSK mini (1) Jeździć uczył mnie P. Tomasz. Jest on niezmiernie cierpliwym nauczycielem.... Zuzanna Opinia osk mini - Pan Radek (1) Szanowni Państwo, szkoła jazdy godna poleceniu każdemu adeptowi... Paweł
Polecam jazdy z p.Radkiem (1) Polecam serdecznie szkołę osk mini. Wlasciciel szkoly jazdy jest zawsze... Paulina Polecam mini i Pana Radka! (1) Nie ma co dużo mówić, wszystko tak jak należy. Szybko się nauczyłem jak... Niclas Polecam jak najbardziej!! (1) Zdalem za pierwszym razem. Cierpliwosc p. Radka jest na wysokim poziomie jak... Tomek Polecam osk mini i Pana Tomasza :) (1) OSK Mini zostało mi polecone przez chłopaka, który zdał za pierwszym razem.... Patrycja Polecam! (P. Tomasz i P. Jacek) (1) Dział teoretyczny był zakończony w 2 tygodnie, a ze zależało mi na czasie dla... K&F Polecam (1) Polecam Pana Krzysztofa (czerwony bolid). Dokonał rzeczy niewyobrazalnej,... Lidia Bardzo polecam Pana Krzysztofa A.!! (1) Gorąco polecam Pana Krzysztofa A. Świetnie przygotował mnie do egzaminu i... Laura Zdane za drugim (1) Mimo że minął rok od zapisania się na kurs i pół roku przerwy między jazdami... Kursantka Polecam Pana Krzysztofa(blodyn) (1) Gorąco polecam Pana Krzysztofa,mistrz w swoim fachu,nauczyć mnie jezdzic i... stefan Gorąco polecam ! (1) Gorąco polecam osk mini , teoria przeprowadzona w bardzo ciekawy... Maja Labuda Pan Radek (1) Fajna szkoła. Polecam instruktora Pana Radka, który wyróżnia się... Kasia Osk Mini i Pan Tomasz (1) Dobry kierowca to odpowiedzialny kierowca, świadomy swoich umiejętności oraz... Anna Tylko Pan Krzysztof! (1) Bardzo polecam tą szkołe wszystko poszło szybko i sprawnie. Atmosfera jest... Klaudia Polecam (1) Polecam instruktora Tomka. Prawdziwa ostoja spokoju i opanowania w razie... Kamil Zdecydowanie polecam Pana Radka :) (1) Potrafi przekazać wiedzę w bardzo spokojny, przystępny sposób, nawet takiej... Michał No i jazda!:) (1) Bardzo pozytywnie żegnam się z MINI, a szczególnie z instruktorem Radkiem, z... Wbrew pozorom Niuta Polecam OSK mini (1) Z czystym sumieniem polecam tę szkołę. Polecam instruktora pana Radka, jest... adrian