amira - opinia (1) Bardzo polecam tą szkołę jazdy, a w szczególności instruktora - Pana Radka.... amira tomasz - opinia (1) Jakie może być moje wrażenie jak zdałem za pierwszym razem, bez stresu i... tomasz Natalia S - opinia (1) Bardzo polecam tę szkołę jazdy, a przede wszystkim Panią Wiolettę, do której... Natalia S
Agata - opinia (1) Kurs na prawo jazdy zaczęłam w 2017r. Podjęłam się dwóch prób zdania... Agata Aleksandra - opinia (1) Bardzo dobra szkółka! Dzięki Pani Wioletcie nabrałam pewności jazdy i... Aleksandra Wojciech D. - opinia (1) Od serca polecam ośrodek mini oraz zajęcia z najlepszym instruktorem Panią... Wojciech D. Nikola - opinia (1) Zaczynając od części teoretycznej - miałam kurs ekspresowy, zajęło mi to dwa... Nikola Sama prawda - opinia (1) Szkoła byłaby super gdyby nie fakt że jednej z instruktorów pan "Mariusz" nie... Sama prawda Zuza - opinia (1) Polecam tą szkołę jazdy. Zajęcia teoretyczne były ciekawe, prowadzone w... Zuza Patrycja - opinia (1) Szkołę oceniam na szóstkę! Jestem bardzo zadowolona zarówno z zajęć... Patrycja Iwona - opinia (1) Bardzo polecam OSK Mini. Zajęcia z Panem Mariuszem zawsze prowadzone bardzo... Iwona Paula Konieczna - opinia (1) Na kurs zostałam namówiona przez koleżankę która też skończyła kurs w Mini. W... Paula Konieczna Jolanta - opinia (1) Byłam już na jednym kursie i mało się nauczyłam, nie zdałam 3 razy i się... Jolanta Magda - opinia (1) Teraz na mnie kolej☺Już kiedyś zdawalam prawo jazdy, kilka lat wcześniej w... Magda katarzyna kropacz - opinia (1) MINI- Najlepsza szkoła w mieście!!!!:))) instruktor Radek - najlepszy... katarzyna kropacz Marcin - opinia (1) Polecam instruktora Jacka. Egzamin zdany za pierwszym razem :) Marcin Kuba - opinia (1) Szkółka od początku czyli od rejestracji na kurs po zajęcia teoretyczne... Kuba Agnieszka - opinia (1) Polecam!!! Pan Radek to profesjonalista w każdym calu, przekazuje swoją... Agnieszka Polecam (1) Serdecznie Polecam! Miałam przyjemność jeździć z Panem Radkiem który... Natalia Piotr - opinia (1) Moim instruktorem był Pan Radek bardzo dobry nauczyciel cierpliwy i... Piotr