Praktyka bez problemu :) (1) Za pierwszym razem zdałem egzamin praktyczny polecam OSK mini Karol Krywald Najlepsza szkoła jazdy (1) Miałam przyjemność ukończyć kurs w OSK Mini. Zajęcia teoretyczne odbyłam... Magda Serdecznie polecam Osk mini! (1) Najbardziej jednak dziękuję Radkowi który został moim instruktorem podczas... F.B
Dobra szkoła (1) Jedyna prawdziwa szkoła która uczy naprawdę jeździć. Polecam Pana Radosława. Mateusz Gnoza Najlepszy instruktor - Pan Radosław (1) Serdecznie polecam OSK Mini dla wszystkich osób, które zastanawiają się gdzie... B.J Polecam Mini (1) Naprawdę polecam każdemu, kto jest zainteresowany nauką jazdy a nie tylko... Adi Pan Radek - Złoty instruktor (1) Miałem zaszczyt współpracować z Panem Radkiem. Jest cierpliwy, opanowany,... K.A Najlepsza szkoła w Gdańsku. (1) Wcześniej byłam kursantką w innej szkole, nie układała się współpraca z... Lidka Bardzo dobra szkola jazdy. (1) Polecam wszystkim zainteresowanym szkole jazdy osk mini. moja przygoda z ta... Ania Dobra szkoła (1) Bardzo dziękuję za naukę. Pan Mariusz (właściciel), spokojny, rzeczowy,... Bożena Pater Zdecydowanie polecam Mini (1) Nie przechodziłem pełnego kursu prawa jazdy a jedynie kilka godzin jazd... Marcin Dobra szkoła jazdy. (1) Z całym przekonaniem polecam wszystkim marzącym o zdobyciu prawa jazdy.... Marta Najlepsza!!!! (1) Zależało mi na szybkim kursie prawa jazdy, wybrałem ekspresowy popołudniowy... Krzysztof Bardzo dobre doswiadczenia. (1) Jestem bardzo zadowolona z wyboru OSK Mini, gdzie instruktorzy uczą jazdy w... Hania Polecam to jest mało powiedziane. (1) Wybrałam Mini na jazdy doszkalające, bo po kursie w ogóle nie umiałam... Marysia Najlepsza szkoła w Gdańsku (1) Wcześniej byłam kursantką w innej szkole, nie układała się współpraca z... Olga Mini na maxa (1) Przyszedł czas i na moją opinię!!! Jacek Kalinowski Bardzo polecam (1) Teoria w weekendy. Wszystko bardzo przystępnie i szczegółowo omówione. Małe... Krzysztof Mega szkoła MINI (1) Prawko zdane dzisiaj za pierwszym razem dzięki Panu Robertowi... Filip MINI - zawsze polecam (1) Szczerze polecam. Pracuję od poniedziałku do piątku także miałem ograniczony... Kamili