Profesjonalizm (1) im instruktorem był p. MARCIN z OSK "Mini" . Bardzo dobry instruktor .... Konrad Zdałam za 1. razem (1) Polecam. Jeździłam z instruktorem p. Radkiem i czułam się dobrze przygotowana... Zuzanna Jak najbardziej polecam! (1) Polecam OSK Mini. Pan Radek, który ma świetne podejście i ogromną... Szymon
Pan Jacek - Najlepszy instruktor do nauki jazdy! (1) Polecam OSK MINI, a także super instruktora, wspaniałego człowieka Pana... Galyna Najlepszy instruktor- Pan Tomasz! (1) Polecam szkole osk mini a każdemu kto chce uczyć się jeździć w spokoju i... Dominika POLECAM (1) Zdany egzamin ( za 1 razem) w 100% zawdzieczam Panu Krzysztofowi, ktory... Adrianna Polecam (1) Fajna szkoła. Egzamin wewnętrzny moim zdaniem trudniejszy niż państwowy.... K Polecam (1) Mnie w tym ośrodku uczyl Pan Jacek, gorąco polecam zarówno ośrodek jak i... Olga K Profesjonalne podejście (1) Zajęcia teoretyczne były prowadzone rzetelnie, prowadzący objaśniali bardzo... Anonimowy POLECAM (1) Polecam szkołę jazdy MINI bardzo serdecznie ! Super instruktorzy i bardzo... Świeża Absolwentka Polecam! (1) Bardzo fajna szkoła. Polecam jazdy z panem Radkiem, którego wyróżnia... ak Zdane z Panem KRZYSZTOFEM :) (1) 5 lat temu próbowałam zdać prawo jazdy w małej miejscowości, 3 razy mi nie... Dominika Spokój i profesjonalizm (1) Polecam bardzo naukę jazdy w Osk Mini. Szkolił mnie Pan Radek, który w ciągu... Asia Z całego serca polecam pana Radka!!!! (1) Pan Radek złoty człowiek. Zawsze uprzejmy, nigdy nie krzyczy i nie wprowadza... Karolina Chcesz nauczyć się dobrze jeździć, a nie tylko zdać egzamin? Idź do Jacka (1) Jeśli nigdy nie miałeś/aś nic wspólnego z samochodem, a chcesz zostać dobrym... Agnieszka W. Egzaminy zdane za pierwszym razem! (1) Po kursie w OSK Mini egzaminy państwowe to już tylko formalność! Polecam... Dominik P. POLECAM!!! (1) Nauka z panem Piotrem nie poszła w las, teoria na maxa za pierwszym razem,... Monika Zdane za pierwszym! (1) Zdecydowanie polecam szkołę, a w szczególności Pana Tomasza! Nie uczy tylko... Jan Polecam! (1) Bardzo polecam szkółkę, a szczególnie instruktora - Pana Radka. Jazdy z nim... T.A. Super szkoła, polecam instruktora P.Mariusza (1) Nauczanie teoretyczne okej wszystko wyjaśniane, bezproblemowo. A co zajęć... Konrad