Wszystkie egzaminy za 1 razem :) (1) Serdecznie polecam tą szkołę jazdy. Moim instruktorem był p. Radek , świetny... Łukasz Egzaminy państwowe zdane są z pierwszego razu! :D (1) Bardzo dobra szkoła jazdy! Polecam wszystkim! Moim instruktorem był p.... Władek zdecydowanie nie polecam (1) Instruktor nic nie podpowiada i nie uczy tylko siedzi w przyczepie i... kursant
Zdecydowanie polecam :) (1) Szkoła jest bardzo fajna. Położona jest w idealnej lokalizacji. Właściciel... Adam Bardzo Polecam! (1) Bardzo dobra szkoła jazdy. Moim instruktorem był p. Radek. Jestem bardzo... Patryk Egzamin zdany za I-wszym razem :-) (1) Moim "ojcem sukcesu" jest instruktor p.MARCIN - mimo że moja własna wiara w... K....... Egzamin zdany w pierwszej próbie - Najlepszy OSK w Trójmieście (1) Witam, chciałbym z czystym sumieniem polecić naukę w OSK Mini - w jednej z... Maciej Jackowski Polecam OSK MINI (1) Z całego serca mogę polecić naukę w tej szkółce. Moim instruktorem był Pan... Paulina Egzamin zdany za pierwszym podejściem! (1) Polecam szkołę OSK MINI! Zajęcia teoretyczne przeprowadzone w bardzo ciekawy... Agata Polecam Osk Mini i Instruktora p.MARCINA :) (1) Ciekawe zajęcia teoretyczne, nie da się na nich nudzić :) super że można... Karolina ;) INSTRUKTOR MARIUSZ (1) Moim instruktorem był p. Mariusz z OSK "Mini" . Bardzo cierpliwy i przyjazny... Ania Świetna szkoła (1) Nauka w tej szkole to czysta przyjemność. Kurs skończony w zaledwie 2... Kursantka !!!! (1) Polecam P. Marcina jako instruktora przyszłych kierowców. Bardzo... Paulina Bardzo polecam (1) Polecam tę szkołę jak i instruktora jacka, który nauczył mnie jeździć bez... szymon PRZEMEK - Można -można!!! (1) EGZAMIN -zdany za pierwszym razem;) Dziękuję Przemkowi którego niema już w... zakręcona Polecam szkołę jazdy Mini i instruktora pana Radka (1) Zdałem egzamin za pierwszym podejściem i polecam instruktora pana Radka,... Adam Najlepsza szkoła , najlepsi instruktorzy (1) Dziś zdałam egzamin za pierwszym razem !!!Dziękuję Wam panowie -wszystkim... A Za pierwszym razem (1) Bardzo polecam tą szkołę. Byłem w 2 innych i dopiero tu się nauczyłem. I... Tomasz Polecam! (1) Pełen profesjonalizm i miła atmosfera podczas kursu. Bez wahania polecam... Zuza PAN BARTOSZ ŁASTOWSKI SUBCIO ! (3) Witam , zapisałem się do Pana Mariusza na 4 godziny dodatkowe w zakresie KAT... PIOTR ANGER