Polecam OSK MINI (1) Teorię miałam z Panem Piotrem przeprowadzona była w praktyczny i ciekawy... Weronka OSK Mini (1) Jestem w trakcie trwania godzin dodatkowych. Najpierw uczył mnie p. Łukasz,... Julia Martyna - opinia (1) Gorąco polecam szkołę a w szczególności instruktora Radka :) lekcje... Martyna
Małe perturbacje, ale jak najbardziej polecam (1) Teoria w dwa weekendy,zajęcia bardzo fajnie prowadzone. Na jazdy niestety... Marcin POLECAM !!! (1) Szczerze polecam szkołę OSK MINI - wykłady w fajnej atmosferze, super... Wiktor Najlepsza szkoła jazdy! (1) Najlepsza szkoła! Gorąco polecam OSK MINI. Miła i sprawna obsługa, świetni,... Magdalena Dobry wybór to osk mini (1) Poziom nauczania, współpraca i dostosowania do ucznia na najwyższym... Malwina Zarach Egzamin zdany przy pierwszym podejściu (1) Mini było moją drugą szkołą (miałam tu tylko jazdy doszkalające) i dzięki... JużKierowca Gorąco polecam! Zdane za pierwszym podejściem (1) Przez wiele lat rękoma i nogami wzbraniałam się przed zdawaniem na prawko.... Marta K. Nie ma lipy! (1) Szkoła Nauki Jazdy bardzo dobrze zorganizowana. Profesjonalna obsługa a... Roman Najlepsza szkoła w Trójmieście! Serdecznie polecam (1) Teoria i praktyka zdane za pierwszym razem bezbłędnie. Instruktor części... Mario Pan Radek (1) Witam bardzo serdecznie, zacznijmy od tego, że moim instruktorem był Pan... Dominik Serdecznie polecam Pana Roberta ! (1) Dla wszystkich Pań, które myślą że to niemożliwe :) Profesjonalne zajęcia w... Kobieta 30 Z różnych względów nie zachęcałabym do tego OSK (1) Przeniosłam się z tej szkoły bo: - jak się później okazało, w 50 h nikt nie... Była kursantka Polecam wszystkim w 100 procentach! (1) Polecam wszystkim w 100%. Teoria prowadzona w bardzo fajny i przyjemny... Kamil Ronkowski Polecam! (1) Ogolnie jestem zadowolona z kursu :) A to wszystko dzięki p Radkowi i p... KursantkaM Najlepszy instruktor to Lesław! Jednak są zastrzeżenia do innych rzeczy (1) Zacznijmy od początku. Jeśli chodzi o obsługę, to nie mam powodów do... Kaspi OSK Mini to bardzo dobry wybór! (1) W szczególności polecam instruktora Tomasza, który doskonale przygotował mnie... Krzysiek Polecam!! (1) Od 1,5 msc jestem szczęśliwą posiadaczką prawa jazdy, które zdałam za 1... Natalia POLECAM SERDECZNIE!!! (1) Moim instruktorem jest Pan Radek! Bardzo polecam, do pracy podchodzi bardzo... Monika Kupią