Zosia - opinia (1) Polecam bardzo tą szkole jazdy. Egzamin zdany dzieki Panu Krzysztofowi :) Zosia Pan Krzyszof- polecam! (1) Bardzo polecam instruktora Pana Krzysztofa. Po 30 godzinach praktyki zdałem... Krystian Ch. Szczerze polecam! (1) Zarówno kurs teoretyczny jak i praktyczny na wysokim poziomie, miła... Kamila
POLECAM (1) Polecam. Teoria szybko i ciekawie przedstawiona. Jazdy z panem Krzysztofem... Michał Polecam. (1) Zdecydowanie polecam tę szkołę jazdy. Świetnie przygotowała mnie do egzaminu... Asia Bardzo dobra szkoła. Polecam. (1) Bardzo dobry ośrodek. Teoria przeprowadzona szybko i zrozumiale. Polecam... Paweł T. Polecam p.Krzysztofa (1) W osk Mini brałam tylko dodatkowe jazdy. Jeździłam z p.Krzysztofem,który jest... Beata Daria - opinia (1) Bardzo polecam OSK mini, a w szczególności instruktora Krzysztofa. Jest miły,... Daria Bardzo dobra szkoła :) (1) Jestem bardzo zadowolony, bardzo dobry ośrodek, egzaminy zdane bez problemu.... Adrian Barbara z czystym sumieniem poleca:-) (1) Szkoła godna polecenia. Nauka dostosowana do indywidualnych potrzeb kursanta,... Barbara Prosto, przyjemnie, profesjonalnie (1) Zdecydowanie polecam OSK Mini, teoria prowadzona przez pana Dariusza była... Zuza Zasłużone miejsce w czołówce trójmiejskich OSK!!! (1) Serdecznie polecam ten OSK. Zajęcia teoretyczne prowadzone są w małych... Maciek WARTO ;) (1) Szybko, tanio, skutecznie. Polecam instruktora Krzysztofa. Spokojny,... kursantka Polecam OSK MII (1) Według mnie to Bardzo Dobra szkoła nauki jazdy w Gdańsku. Pan Mariusz... Anis Gorąco Polecam (1) Pomimo tego że brałem tylko dodatkowe lekcje w OSK MINI to mogę bardzo... Kierowca OSK MINI najlepszy wybór :D (1) Przebyty kurs wspominam naprawdę miło, z wypiekami na policzkach. Był to... Magdalena Polecam P. Tomasza (1) Jestem bardzo zadowolona ze sposobu nauczania i podejścia do kursanta .... Natalia Polecam (1) Zapisałem się w czerwcu, dziś odebrałem dokument. Kurs przyśpieszony -... Łukasz B. Polecam OSKmini i instruktora pana Krzysztofa !!!! (1) Witam panie Krzysztofie,chcialbym bardzo podziekowac za nauke i szkolenie ,... VLADIMIR Zdałam dzięki OSKMINI! :) (1) Polecam kursy weekendowe - szybko, zwięźle i na temat, dzięki temu nie ma... Paulina