Polecam Pana Tomka jako instruktora. (1) Pan Tomek śwetnie uczy, ponieważ jest bardzo wyrozumiały i cierpliwy. Umie... Klaudia Polecam tą szkołę i pana Tomka jako instruktora! :) (1) Szkoła naucza bardzo sprawnie i profesjonalnie. Pan Tomek jest cierpliwy i... Paulina Rewela Polecam !! Niemożliwe staje sie możliwe :) (1) Dawno temu zrobiłam kurs w szkole X w Gdyni, potem nie było czasu żeby się... MM
SUPER SZKOŁA! (1) Gorąco polecam PANA JARKA! Kurs przebiegł bardzo szybko i sprawnie, jazdy w... Paula Dziękuję! :) (1) Jeśli jazdy doszkalające- to tylko Piotr :) Trafiłam tu na jazdy doszkalające... Sylwia Dzięki Jarkowi zdałam za I-szym podejściem! (1) Szkołę MINI wybrałam kierując się opiniami na Trójmiasto.pl i nie zawiodłam... Sylwia M. Polecam Jarka:) (1) Po nieciekawych doświadczeniach w osk Obelix nie mogłam zdać prawa jazdy i w... Natalia POLECAM (1) BARDZO POZYTYWNIE,JAZDY JAK I TEORIA.INSTRUKTOR TOMEK NAUCZA WSZYSTKO... Bartek Polecam p.Piotra (1) Po wielu nieudanych egzaminach z inną szkołą jazdy postanowiłam skorzystać z... Monika Willich Gorąco polecam OSK mini i instruktora p. Łukasza :) (1) Słyszałem wiele dobrych opinii o tej szkółce, więc wybrałem się właśnie tam.... Adrian Rutkowski POLECAM p. Tomka (1) Zdecydowanie polecam tego instruktora. Profesjonalista i mistrz w swoim... Ania Zdecydowanie polecam :) (1) Wzięłam jazdy dodatkowe z p.Łukaszem po zrobieniu podstawowego kursu w innym... Anna C. Polecam p.Jarka (2) Po moich fatalnych doświadczeniach z osk Oliwka, trafiłam do p.Jarka i nie... Rozi SZKOŁA JAZDY PRYMUS ŁĘGOWO (2) Chciałbym polecić OSK Prymus z Łęgowa k. Gdańska. Instruktor z prawdziwego... Krzysztof Najważniejsze to się nie poddawać (1) Moja historia z egzaminami na pj zaczeła się 2,5 roku temu, kiedy to... dzik SZKOŁA NUMER 1!!! (1) Mini jest Maxi jak to ktoś zgrabnie ujął. Gorąco polecam tą szkołę jazdy. Pan... Michał Szkoła mistrzów !! (1) POLECAM TĄ SZKOŁĘ Z CAŁEGO SERCA. ZDAŁEM ZA 1 RAZEM BEZ PROBLEMU. PYTAJCIE O... Mikołaj Gawin Bardzo wysoki poziom. (1) Zdecydowanie polecam wszystkim szkołę nauki jazdy mini! Ta szkoła ma naprawdę... Anna K. Polecam (1) Skorzystałam z dodatkowych jazd pod pieczą Łukasza. Same plusy! Zapoznanie z... Hanka maximum korzyści, MINImum problemów (1) Co tu dużo pisać- teoria z Panem Mariuszem prowadzona bardzo dobrze i w... Mateusz