Zaufana szkoła, rzetelni instruktorzy. (1) Dziękuję za wspólną współpracę, która doprowadziła mnie do zdanego egzaminu... Monia :* (1) Do mini trafiłam zachęcona pozytywnymi opiniami na trojmiasto.pl i szczerze... Malwina POLECAM -PEŁNY PROFESJONALIZM (1) Wybrałam OSKmini jako pomoc po kursie 30 godzin w OSK Łozy, gdyż nie byłam... Anna
ŚWIETNIE!!!! (1) Gorąco polecam szkole "mini", gdyż z pełnym profesjonalizmem jak i... miki OSK MINI (1) Po dwóch nieudanych próbach zdania egzaminu praktycznego, wyrobienie prawa... Wojtek MINI tak naprawdę jest MAXI!!! (1) Jestem bardzo, ale to bardzo zadowolony z OSK MINI! Uczęszczałem do niej,... Adam Krynicz zdecydowanie polecam (1) Zarówno zajęcia teoretyczne jak i praktyczne na bardzo wysokim poziomie,... Kasia Mini - REWELACYJNA SZKOŁA NAUKI JAZDY:-))) (1) Witam:) OSK Minii jest super szkołą, instruktorzy potrafią uczyć i bardzo... Milena OJ POLECAM !!!!!!!!!!! (2) polecam gorąco :) NIE WIEM OD CZEGO ZACZAĆ... OGÓLNIE NIEGDY NIE BYŁAM ZA... Natalia Smukała Polecam ! (1) Bardzo przyjemna szkola, pan Mariusz (kierownik) jest naprawde swietnym... zadowolona profesjonalizm (1) Profesjonalna szkoła jazdy, indywidualne podejście do kursanta, sympatyczna... Magda Gorąco polecam! (1) Zajęcia teoretyczne i praktyczne bardzo dobrze przygotowujące do egzaminu.... Sandra Podziękowania! (1) Zima 2011 miałem wykupiony kurs prawo jazdy na kat. B we Wrocławiu. Tam... Marek B. POLECAM (1) Wykupiłam w Mini dodatkowe jazdy i nie żałuję. Jeździłam z p. Mariuszm,... Beata Najlepsza OSK w Trójmieście :) (1) Uczą szybko, profesjonalnie i co najważniejsze skutecznie. Wykłady prowadzone... Nicol POLECAM !!! (1) Witam:)! Moim zdaniem OSK Minii jest dobrą szkołą, panuje bardzo mila... Maciej Naprawdę warto! (1) Spotkasz tu instruktorów, którzy naprawdę będą chcieli Ci pomóc! Ja sam nie... Krzysztof Kosman Polecam :) (1) Polecam wszystkim OSK MINI. Udało mi się zdać egzamin za pierwszym razem )... Tomek Profesjonalizm! (1) To właśnie OSK Mini zawdzięczam to, że zdałem za pierwszym razem. P. Mariusz... Nojas PROFESJONALIZM W 100% (1) Zdecydowanie polecam wszystkim OSK MINI,NAJLEPSI W MIEŚCIE! Myślę, że... aska górska