Profesjonalizm w każdym calu. Polecam w 100% (1) Polecam szkołę jazdy MINI. Panowie prowadzący zajęcia/jazdy to... ela rewelka !! (1) Zdałem za 1 razem, wiedziałem wszystko na temat placu manewrów ( kat A )... diody Najlepsza szkoła jazdy !!! (1) Szkoła TYLKO dla tych, którzy chcą zdać egzamin na prawo jazdy w pierwszym... Marta
Dla mnie Nr 1 w Gdańsku (1) Szkołę Mini polecił mi przyjaciel i jak się okazało była to bardzo dobra... Kacper Serdecznie dziękuję i pozdrawiam (1) Bardzo dziękuję za miłą atmosferę podczas całego kursu dzięki czemu bez... Dagmara ZDAŁAM !!! (1) Szczerze polecam!!! kurs kończyłam w innej szkole, ale po dwóch niezdanych... lilu bardzo polecam!!! (1) Jestem pod wielkim wrazeniem, osobiscie obawialam sie calego kursu, a okazalo... Sandra Zdecydowanie polecam. (1) Szkołę wybrałam przez przypadek (zadecydowała lokalizacja). Jestem bardzo... Edyta P. polecam! egzamin bez problemu (1) Polecam szkołę jazdy MINI. Bardzo miła atmosfera, profesjonalne podejście do... Maciek Jak najbardziej polecam!!!!! (1) Jak w temacie! szczerze polecam, pełna kultura jazdy i jazda pełna kultury;-)... naciafi Polecam OSK MINI (2) Witam! Jestem po kursie, który odbyłem w OSK MINI. Polecam ta szkołę... Gracjan Gorąco polecam. (1) Polecam tą szkołę ponieważ panowie prowadzący ją to prawdziwi profesjonaliści... Lesio Super szkoła w 100%!!!! (1) Szkołę MINI wybrałam przypadkowo ale był to strzał w dziesiątkę. Wykłady w... Ewa Hania - opinia (1) instruktor (Pan Jarek) jak i wykładowca (Pan Mariusz) to bardzo sympatyczne... Hania . (1) Myślę, że z całą odpowiedzialnością mogę polecić szkołę MINI dla każdego kto... Agnieszka nic dodac nic ując (1) Jeśli szkoła to tylko z MINI.Oni z każdeg zrobia kierowce.Jestes "... Jolanta JAK NAJBARDZIEJ TAK!!!!! (1) Bez zastrzeżeń Teoria jak i Nauka Jazdy. Świetna atmosfera ścisłe dopatrzenie... Katarzyna Kamińska Polecam w 100% (1) Jestem po nauce w tej szkółce jak najbardziej polecam bardzo mili ludzie... Paweł Węda :) (2) Chodz klimat na wykładach teoretycznych sprzyja zasypianiu to wszystko co... Zadowolona przyszła kierowca xD Dobry ośrodek szkolenia kierowcow (1) Instruktorzy bardzo dobrze ucza, kursant moze czuje sie swobodnie, gdyz... Kursant