polecam zakupy w tym sklepie (4) duży wybór lamp w korzystnych cenach oraz profesjonalna obsługa klienta Monika Zwrot pieniędzy (3) Mam pytanie czy komuś udało się odzyskać pieniądze za reklamowany towar i jak... anna Moje lampy - żenada (4) Brak realizacji zamówienia mimo wyznaczenia dwóch dodatkowych terminów, brak... Heimo
NIE POLECAM I OSTRZEGAM (1) Nie zdarza mi się często wystawiać opinii ale tym razem piszę bo 1) jestem... Anna OBURZONA (1) Absolutnie nie polecam tego sklepu. Po 3 tyg. powiedział mi Pań że towar jest... Kenda Totalna niekompetencja (4) Zdecydowanie nie polecam. Zgodnie z otrzymaną ofertą miałem otrzymać gratis... niezadowolny_klient Profesjonalnie i w dobrej cenie (3) Sklep warty uwagi i polecenia. Zamawialiśmy lampy od kilku producentów.... Ola Bardzo bogaty wybór i szybka realizacja (2) Zakupów dokonałem już po raz drugi. Polceam wszystkim. Markowy towar w dobej... Jaro Nigdy więcej! (3) Nie polecam zakupów w tym sklepie! Towar zapłacony i od 2 miesięcy czekam - i... robot Sklep godny polecenia (3) Skorzystałam powtórnie z polecanego mi przez znajomych sklepu przy okazji... Aleksandra Polecam ten sklep z oświetleniem (2) Polecam sklep. Duży wybór, dobre ceny. Skompletowałem w dwóch rzutach... Sławomir Profesjonalizm w każdym calu! (2) Po pierwsze bardzo sympatyczny kontakt mailowo-telefoniczny. Na bieżąco... Aleksandra Żenująca obsługa (2) Zamówiłem u nich lampę Moonlight. Czas realizacji miał być parę dni. Później... Piotr Stanek Godny polecenia.Sprawna realizacja (1) Sklep godny polecenia.Choć towar dostarczono firmą kurierską w ciągu tygodnia... Jarosław