Raport drogowy (10 lipca 2012), ost. aktualizacja: 17:00 (28) Ruch w Trójmieście odpuszcza Jadąc ul. Uczniowską trzebaliczyć się z... Jaki mandat,ile punktów? (55) Ile mogę dostać punktów jak przekroczyłam prędkość o 28km/h na godzinę? W... czekolada-chili Opener a KORKI (15) Do dłużej mieszkających na Obłużu: czy Opener generuje duże korki w obrębie... Blus
wypadek chwaszczynska (9) ulica ta jest zablokowana w kierunku obwodowej na wysokosci VOLVO. Kierujacy... Ja Raport drogowy (9 lipca 2012), ost. aktualizacja: 17:00 (26) Ścisk na Trasie W-Z w Karczemkach Kończymy dzisiejszy Raport Drogowy.... Car Audio (3) Witajcie, czy znacie kogoś lub możecie polecić jakąś firmę, która zajmuję się... Lolek Gradobicie nad Gdynią (6) Chodzą plotki, że nad Gdynią ma przejść dzisiaj gradobicie. Czy ktoś z was... Daro Raport drogowy (6 lipca 2012), ost. aktualizacja: 17:00 (23) Zakorkowane Podwale Przedmiejskie Na Obłużu duży ruch utrzymuje się na... Raport drogowy (5 lipca 2012), ost. aktualizacja: 17:00 (21) Wciąż wolno jedziemy Podwalem Przedmiejskim (godz. 17:00) Podwale... wymiana szyby NordGlass (3) korzystał ktoś z ich usług ? chodzi o zakład w Oliwie, ul. Grunwaldzka... mrek Szkoła jazdy (6) Witam mam problem otóż nie moge zdać egzaminu na prawo jazdy po wielu próbach... Kwiecien Raport drogowy (4 lipca 2012), ost. aktualizacja: 17:00 (24) Bez kłopotów na drogach poza Trójmiastem. Kolizja na obwodnicy (godz. 17:00)... Raport drogowy (2 lipca 2012), ost. aktualizacja: 17:00 (48) Bez problemów na obwodnicach Szybko jedziemy trójmiejskimi ulicami. Nie ma... Zgubiłem tablicę rejestracyjną (1) Zgubiłem tablicę rejestracyjną, nr GCH XX XXX, prawdopodobnie na trasie... Kuba Raport drogowy (3 lipca 2012), ost. aktualizacja: 17:00 (25) Ciasno na Kwiatkowskiego w Gdyni Niewielki korek pojawił się na ul.... ZGUBIONO TABLICĘ REJESTRACYJNĄ (1) Dzisiaj w godzinach popołudniowych zgubiona została tablica rejestracyjna na... blacky prawo jazdy (2) Witam. Chce zrobić kurs prawa jazdy kat. A. Z ośrodków szkoleniowych w... guess przdegląd klimatyzacji w Fordzie, gdzie w Gdyni ? (11) jak w tytule, przydałoby się wymienić filtr, nie wiem czy trzeba też napełnić... winogrona7 automyjnia (1) Gdzie na Dąbrowie lub w okolicy można umyć,posprzątać, nawoskować auto... aj AKCJA "TRZEŹWY KASZUB (103) Proponuję, aby Wydział Ruchu Drogowego KMP Sopot/Gdynia/Gdańsk zorganizował... Halewicz