prawo jazdy (2) Witam. Chce zrobić kurs prawa jazdy kat. A. Z ośrodków szkoleniowych w... guess przdegląd klimatyzacji w Fordzie, gdzie w Gdyni ? (11) jak w tytule, przydałoby się wymienić filtr, nie wiem czy trzeba też napełnić... winogrona7 automyjnia (1) Gdzie na Dąbrowie lub w okolicy można umyć,posprzątać, nawoskować auto... aj
AKCJA "TRZEŹWY KASZUB (103) Proponuję, aby Wydział Ruchu Drogowego KMP Sopot/Gdynia/Gdańsk zorganizował... Halewicz Raport drogowy (29 czerwca 2012), ost. aktualizacja: 17:00 (21) Ciasno na ul. Jabłoniowej Sprawnie jedziemy ul. Kartuska z centrum do... chrzczona ropa na orlenie? (2) Czy ktoś jeszcze ma problemy z autem po tankowaniu na świętokrzyskiej? typowe... bts Raport drogowy (28 czerwca 2012), ost. aktualizacja: 17:00 (21) Bez korków na wylotach z Gdańska Jak tak dalej pójdzie to nie będę miał przy... WALKA O ŻYCIE (18) Od dłuższego czasu obserwuje narastające zbydlęcenie użytkowników... Amator SKRADZIONO SAMOCHÓD (1) Witam w nocy z dnia 22.06.2012 na 23.06.2012 skradziono volkswagena t4 z... VW-T4 Raport drogowy (27 czerwca 2012), ost. aktualizacja: 17:00 (23) Korki odpuszczają Przed nami 11, ostatni dzisiaj Raport Drogowy. Gdynia.... Wypadek na obwodowej. 19 45 (1) Wypadek koło real w stronę Gdyni są ranni. Możliwe że zamkną na jakiś czas... Bocian szukam świadków stłuczki z 22.06 (1) Szukam świadków stłuczki mającej miejsce w piątek 22 czerwca w Gdyni na... Bardzo Poszkodowana CITROEN C3 (7) prosze mpże ktoś mi pomoże ,jeżdze citroenem c3 rocznik 2008 przebieg 55... ona dojazd do Port północny z Pięcu wzgórz/ Łostowice (2) Witam, Proszę przedewszyskim tych którzy korzystają z autobusów i... Paula prawo jazdy (2) witam! Jak Wasi instruktorzy zawracali z Wami na Hucisku?? Robiliście to ze... joachim-23 Raport drogowy (26 czerwca 2012), ost. aktualizacja: 17:00 (32) Bez większych korków, ale z problemami na Spacerowej Choć ciężko w to... autalarm gdzie kupić centralkę (4) Orientujecie się gdzie mozna w 3mieście kupić centralkę do samodzielnego... miki Elektryka do centralnego zamka BMW E30 1985 2.5 m20 (6) Witam czy jest tu ktoś zorientowany gdzie znajdę takiego fachowca? Godnego... Karol przejazd Oliwa - Osowa (2) Witam, z góry przepraszam że pytam o rzecz oczywistą dla wszystkich... kasia85 OSK D.Śmiarowski (2) Witam, Robił ktoś kurs w OSK D.Śmiarowski? wyjeździłem już 15 godzin i... Mariusz