Raport drogowy (25 czerwca 2012), ost. aktualizacja: 16:30 (17) Ciasno na Nowatorów Zakorkowana jest ul. Nowatorów do ul. kartuskiej. Wolno... Białe BMW G0 SRT (?) (13) Hej, postanowiłem napisać to jako ostrzeżenie. Może ktoś się natknie na tego... niuuz Raport drogowy (22 czerwca 2012), ost. aktualizacja: 17:00 (38) Ciasno na Podwalu Przedmiejskim statni raz dzisiaj spoglądamy na sytuację...
Czy są uczciwe warsztaty samochodowe? (70) Parę znam (a w dokładniej dwa), które określiłbym, jako uczciwe ale w mojej... Halewicz Słowackiego; 40 km/h; zakaz wyprzedzania. Totalna olewka. (3) Na Słowackiego, na nowym odcinku między rondem a Galerią Bałtycką pojawiło... kyselak Co po upadku Hydrobudowy... (16) Czy ktoś może wie jakie będą losy naszych nie dokończonych dróg i skrzyżowań... Pannacotta nauka jazdy gdansk (1) poszukuje instruktora nauki jazdy,dodatkowe jazdy, wiercinoga@poczta.fm Specjalista od silników VW Golf V fsi (5) Potrzebuję kontakt do specjalisty od silników VW. Najlepiej w Gdyni.... Tytus Raport drogowy (21 czerwca 2012), ost. aktualizacja: 17:00 (28) Deszcz potęguje korki Kończymy nasz popołudniowy Raport Drogowy. Niestety za... mam wątpliwości , wyjazd z estakady na morską, w kierunku centrum (5) czy mogę skręcać w prawo z środkowego pasa ? mając czerwone światlo i... amadeusz Gdzie najlepiej myją i sprzatają samochód? (3) Chcę wybrać się do myjni, w której dobrze myją i sprzątają samochód w środku.... lolo Kymco czy honda?? (4) Skuter Kymco czy Honda? IwonaSop Raport drogowy (20 czerwca 2012), ost. aktualizacja: 17:00 (20) Mija szczyt drogowy atarasowana jest ul. Sopocka do ul. Wielkopolskiej. Auto... Raport drogowy (19 czerwca 2012), ost. aktualizacja: 17:00 (17) Ciasno na wylocie z Gdańska W Gdyni korkuje się ul. Sopocka do ul.... Raport drogowy (18 czerwca 2012), ost. aktualizacja: 16:30 (27) Nie ma większych utrudnień W Gdańsku zakorkowane, standardowo o tej porze,... Nowy przystanek Rumia Janowo ul. Gdańska (1) Co sądzicie aby uruchomić nowy przystanek linii R przy ul Gdańskiej blisko... Iskiereczka Raport drogowy (15 czerwca 2012), ost. aktualizacja: 17:00 (29) Korki maleją. Ruch wygląda coraz lepiej Nie wiele z przyjemności prowadzenia... co się stało? (2) co się stało przed chwilą na skrzyżowaniu pomorskiej i grunwaldzkiej? Mocno... ciekawy Opony letnie SPRZEDAM (3) Sprzedam opony letnie ContiEcoContact firmy Continental. 195/65/15 cali.... Sandra Wypożyczalnie samochodów (4) Witam, Szukam dobrej wypożyczalni samochodów osobnych, do 5 osób max, 5... strzała