Porównywarka ofert szkół jazdy - AutoQ.pl (1) Jeżeli szukacie dobrej szkoły w Trójmieście - sprawdźcie http://www.autoq.pl... f3mto pytanie (3) dlaczego ten portal nie uaktualnia wiadomości , zwłaszcza o kolizjach i z tym... mika pozdrawiam (5) serdeczne pozdrowienia dla pani która jezdzi porsche czarnym ulicą... kk888
Przejście dla pieszych przy Galerii Szperk - NOGA Z GAZU!!!! (30) Czy naprawdę nie ma mądrej głowy, żeby zrobić coś z tymi światłami, albo są... lolek Raport drogowy (12 czerwca 2012), ost. aktualizacja: 17:00 (22) Powoli jedziemy z Brodwina do Karwin (godz. 17:00) Przed nami ostatni... OSWALD - TRANS SP ZOO (5) Witam.Chcialbym sie dowiedziec czegos wiecej na temat firmy transportowej... K.A.Z Raport drogowy (11 czerwca 2012), ost. aktualizacja: 17:00 (24) Szybciej na Podwalu Przedmiejskim Zatarasowana jest ul. Sopocka do ul.... Czy wy nie potraficie normalnie jeździć? Gdzie wam się tak ciągle (25) śpieszy? Dzisiaj niedziela rano, przy prawie pustych ulicach dwa wypadki w... kyselak Opony letnie SPRZEDAM (1) Sprzedam opony letnie ContiEcoContact firmy Continental. 195/65/15 cali.... Sandra jak dojechać z lotniska? (5) Drodzy forumowicze. mam prośbę o wskazówkę jaką opcję wybrać. Przylatuję do... kasia SKANDAL na Morskiej (13) Codziennie rano jeżdżę ulica Morską do pracy. Codziennie rano są na tej ulicy... wściekła Ceny za parkowanie w centrun Gdyni poszły w górę (6) Jeszcze do końca maja za 30 min płaciłam 50gr,a teraz już 1 zł, za... Magda Sposób na korki w Gdańsku! (12) Przy ruchliwych ulicach, zwłaszcza przy lewym pasie ustawiać co 500 m 4-5... spiesz się powoli chłodnica (9) Nie mogę nigdzie kupić używanej chłodnicy do auta : Citroen XSARA 1,8... Mieczysław. Czy s7 na odcinku Małdyty - Miłomłyn otwarte? (2) Witam. Czy może ktoś się orientuje jak idą pracę na tym odcinku? Niby dzisiaj... olo Raport drogowy (8 czerwca 2012), ost. aktualizacja: 16:00 (34) Kłopoty przy Placu Zebrań Ludowych Do zobaczenia już w poniedziałek.... Raport drogowy (6 czerwca 2012), ost. aktualizacja: 17:00 (36) Kłopoty na obwodnicy w Osowej Kierowcy podróżujący obwodnicą powinni uważać... Raport drogowy (4 czerwca 2012), ost. aktualizacja: 17:00 (24) Podwale Przedmiejskie zakorkowane W Gdańsku z trudnościami kierowcy... Frezowanie Armii Krajowej (2) Uwaga szczególnie do właścicieli jednośladów. Zostałem poinformowany przez... rokas Raport drogowy (5 czerwca 2012), ost. aktualizacja: 17:00 (22) Suszarka na Trasie W-Z Powoli kończymy dzisiejszy Raport Drogowy. Uważajcie...