Bardzo fajna sprawa (1) Jedno z lepszych muzeów w gdańsku. Bardzo ciekawe eksponaty. Multimedialne... niron Bardzo fajnie (1) Muzeum ciekawe, ekspozycje przejrzyste i interesujące. Obsługa bardzo miła i... niron MIREK - TORUŃ (2) DOJAZD DO TWIERDZY FATALNY PROM NIE KURSUJE SOBOTA NIEDZIELA (KPINA) DOJAZD... MIREK
Od kiedy Westerplatte (3) to przylądek???? Zawsze uczono mnie i mówiono o półwyspie.Nie róbcie takich... Cezar ORP Błyskawica - wirtualnie (2) Ciekawa sprawa: szczególnie dla tych, którym do Gdynii jest nie po drodze,... Majkel KRAK KULTURY!! WŁADZ MIASTA, KONSERWATORÓW ZABYTKÓW (2) CHICHOT HISTORII, W POPRZEK DŁUGIEJ ZAWIESZANE SĄ TRANSPARENTY, KTÓRE... STEFAN CIECHOLEWSKI Jedyna TAKA!!! (2) Bez dwóch zdań-JEDYNA TAKA- na świecie. Widać że załoga dba i pieści aż... Grzegorz Bardzo ciekawe (1) Szczególnie podobały mi się instrumenty muzyczne zrobione z bursztynu. Gitara... Aldra Lesław - opinia (1) Byłem juz 3 razy i za każdym razem mi się podobało. Polecam przeprawę promem... Lesław Rewelacja! (1) Mojej córeczce zorganizowałam tu 7 urodziny. Wspaniała atmosfera, bardzo miła... Ika bursztynowy obiektyw (1) Serdecznie polecam wystawę zdjęć wykonanych bursztynowym obiektywem. :) Wanda Świetne miejsce! (1) Zacznę od minusów bo tych mniej :P Słaba informacja, proponuję zawalczyć w... FANKA dobra (1) Bardzo atrakcyjny obiekt historyczny.Słabo popularyzowany przez M.Gdańsk. T.Ch. Nieprawda że dobre dla każdego. (1) Byłem z moimi siostrzeńcami (6-latkiem 8-latkiem i 11-latkiem) i szczerze to... wujek_sam Polecam (1) Świetna zabawa dla dużych i małych POLECAM Maciej Pomysł trafiony, realizacja jak zawsze- fatalna (2) Europejska Noc Naukowców pomysłwarty polecenia i prosze go powtarzać jak... aga Marcin - opinia (1) Możliwe że jestem nie obiektywny z powodu odbytej służby na tym okręcie.Ale... Marcin wyczes na błyskawicy (1) gruby melanz na blyskawicy, odlot i fan na maxa.jest fajnie i mozna sie... michal kszysiek bez bartka