warto wybrać się z dziećmi (1) Odwiedziliśmy Ośrodek razem z dziećmi (5 i 9 lat) głównie ze względu na... Ulka Tylko nie z zagranicznymi turystami! (1) Zacznijmy od początku. Dojazd - to jakaś kpina. Bez gpsa jest wyjątkowo... Mm Wystawa (1) W Muzeum cos zaczelo sie zmieniać! jest multimedialna wystawa, nowe... Gość muzeum
Nie polecam. (1) Przyznam szczerze,że z kulturą to ośrodek nie wiele ma współnego.Pani w kasie... Mama pięciolatki. Twierdza (1) Fajowe miejsce dla turysty. Remus Twierdza (1) Po prostu architektoniczna perełka. Remus jarek - opinia (1) pieniądze nie warte obejrzenia, za mało biotopów. jarek W miare ciekawie (1) Generalnie w miare ciekawie 1-sze pietro -wystawa interaktywna. Gdyby nie... Kb Ciekawa wystawa (2) Muzeum ciekawe i dobrze pomyślane, wystawa na której byłem była godna uwagi. niron Najciekawsze muzeum (1) naprawdę warto, bardzo miła pani bileterka! widok przepiękny, brakowało tylko... Lidia Ajajaj, a czyżbyśmy zapomnieli o tym... (1) ...że już pierwszy rejs przyszłego "Daru" pod polską banderą - na holu... Starszy bosman Powiew komuny (2) Wystawa w muzeum jest bardzo stara i nieciekawa. Opisy są nieciekawe.... niron Rodzice i dzieci w Akwarium Gdyńskim (2) Odwiedziłam dziś to przepiękne miejsce, ale niestety z przykrością... Gośka Zgadzam się z przedmówcą (2) Również wybraliśmy się do Akwarium z rodziną - 2 dzieci (1 w wózku + 2,5... Małgorzata Fachowość i dobre kontakty (2) Od dwóch lat mam przyjemność uczestniczyć w zajęciach edukacyjnych... Lucyna .... (3) Do Akwarium wybraliśmy się z roczną córka. Zdażyło sie tak, że zasnęła ona w... Ania Super polecam (1) Takiej fajnej zabawy dla dzieci jeszcze nie widziałem. Pełen entuzjazm i... Bazyli Obsługa w akwarium (1) Do Akwarium chodzę z 4 letnią córką od 2 lat, bywamy tam śr. 2x w miesiącu... AS urodziny (1) Polecam organizację imprezy urodzinowej. Super pomysł zdecydowanie za mało... kasiczkaz Ciekawy obiekt (1) Ciekawy obiekt, szkoda że tak mało się o nim słyszy. Jeśli już zwiedzać... niron