miejsce godne polecenia (1) Jestem pod wrazeniem miejsca w ktorym sie znalazlem...jest to piekny obiekt... tyberiusz Podziękowania za miłe ferie (2) Byliśmy w Akwarium już drugi raz po dłuższej przerwie byliśmy zdziwieni,jak... Barbara z dziećmi InfoBox (2) Muzeum Miasta Gdynia przerodziło sie w nudny InfoBox. Podobny typ ekspozycji;... Tomasz
Co to za godziny otwarcia? (3) Jak w mieście takim jak Gdańsk muzeum może być zamknięte w dni świąteczne w... Anna Świetne miejsce (1) Szkoda że szkoła nie chce rozwinąć tematu, może miasto pomoże i da jakiś... Adam eti - opinia (1) trójmiasto najpiekniejsze eti Dziecko wyszło po 10 minutach (2) 1/3 eksponatów na wystawie interaktywnej nie działa albo jest mocno... Wojciech Sztukowski urodziny dziecka w Muzeum Morskim (1) Bardzo udana impreza urodzinowa 10-cio latka.Świetnie spędziliśmy czas w... Aga ORP Błyskawica i... pies (5) Może i pomysł stworzenia muzeum jest SUPER. Jednak ja spotkałem się z... Marek Planer Prosperujące muzeum (1) Muzeum Techniki i Elektroniki przy ZSŁ w Gdańsku to dla mnie świetny... Retrofan Jacek - opinia (1) Jako pasjonat motoryzacji nie mogłem nie odwiedzić tego typu ekspozycji,... Jacek Robert z synem (1) Czytam opinie o akwarium i myślę że zawsze znajdzie się kilku niezadowolonych... Robert Żenada... (1) Za cenę z przeszłości to super, ale za obecną cenę, to po prostu żenada -... Gość Ada Wojciechowska - opinia (1) Fajne: oświetlenie, napisy informacyjne z jajem ;), aranżacja wnętrz, obsługa... Ada Wojciechowska Ciekawe (1) Po przejrzeniu komentarzy tutaj poszłam z dość sceptycznym nastawieniem,... linnka Warto odwiedzić :) (1) Bardzo fajne, nowoczesne muzeum, które każdy zapaleniec morza powinien... Dodo Strata czasu i pieniedzy (1) Moim zdaniem ceny biletów są nie adekwatne do tego co możemy zobaczyć .... Zwiedzajacy Joanna - opinia (1) Jest to jedyne w swoim rodzaju miejsce, gdzie możemy się cofnoć w przestrzni... Joanna Muzeum Motoryzacji w Gdyni (1) Odwiedziłam z klasą to muzeum. Pani przewodnik z dużym zaangażowaniem i... Agnieszka Cdowny (1) Byłam z super przewodnikiem- opowiadał nie tylko o Twierdzy ale o Nowym... Kasia