ORP Błyskawica i... pies (5) Może i pomysł stworzenia muzeum jest SUPER. Jednak ja spotkałem się z... Marek Planer Prosperujące muzeum (1) Muzeum Techniki i Elektroniki przy ZSŁ w Gdańsku to dla mnie świetny... Retrofan Jacek - opinia (1) Jako pasjonat motoryzacji nie mogłem nie odwiedzić tego typu ekspozycji,... Jacek
Robert z synem (1) Czytam opinie o akwarium i myślę że zawsze znajdzie się kilku niezadowolonych... Robert Żenada... (1) Za cenę z przeszłości to super, ale za obecną cenę, to po prostu żenada -... Gość Ada Wojciechowska - opinia (1) Fajne: oświetlenie, napisy informacyjne z jajem ;), aranżacja wnętrz, obsługa... Ada Wojciechowska Ciekawe (1) Po przejrzeniu komentarzy tutaj poszłam z dość sceptycznym nastawieniem,... linnka Warto odwiedzić :) (1) Bardzo fajne, nowoczesne muzeum, które każdy zapaleniec morza powinien... Dodo Strata czasu i pieniedzy (1) Moim zdaniem ceny biletów są nie adekwatne do tego co możemy zobaczyć .... Zwiedzajacy Joanna - opinia (1) Jest to jedyne w swoim rodzaju miejsce, gdzie możemy się cofnoć w przestrzni... Joanna Muzeum Motoryzacji w Gdyni (1) Odwiedziłam z klasą to muzeum. Pani przewodnik z dużym zaangażowaniem i... Agnieszka Cdowny (1) Byłam z super przewodnikiem- opowiadał nie tylko o Twierdzy ale o Nowym... Kasia Zapraszamy z pieskami (1) Z grzecznymi pieskami - dowolnych rozmiarów(!) - zapraszamy do naszego Muzeum... Władysław Szarski Nie możemy się doczekać następnej okazji! (1) W karnawałowy weekend udało się mi i mojej 3-letniej córce połączyć dwie... matka "myszki" Iwy Szkoda (1) Brudne zakurzone eksponaty od lat nie czyszczone. Brak tlenu szczególnie na... Ela Morska tragedia (1) Szatnia - brak wolnych miejsc, Atrakcje dla dzieci - brak: znowu remont ????... jan-usz Piękny żaglowiec (1) Bardzo dobrze zachowany, podoba mi się fakt, że zgromadzono na nim sporo... V :) oblęzona twierdza (1) Kontakt z dyrektorem placówki (nawet telefoniczny) jest niemozliwy.... Piotr Muzeum wszystkiego (1) Idąc do tego muzeum spodziewałam dowiedzieć się czegoś o Sopocie. I to był... Cwaniaczek Jedno z najciekawszych miejsc w Gdańsku (1) Byłam tam co prawda dwa lata temu, ale do tej pory wspominam to miejsce jako... zachwycona