II Wojna Światowa i jej konsekwencje (1) Ciężko opisać słowami, tylko myśli krążą i nie mogą się wyciszyć... hklo Wspaniale że Muzeum II Wojny w Gdańsku (1) Wspaniale, że muzeum dotyczy II wojny światowej a nie tylko 1939 roku czy... Beta skrajna ale zasłuzona (1) Ekspozycja wystawy głównej wstrząsająca, oddaje całe bestialstwo i... Grażyna
centrum hewelianum (1) Udałem się z rodziną do tego Centrum Nauki po raz drug, ostatni raz byliśmy... Janusz gorąco polecam (1) To perła architektury z wielką własną historią choć nigdy nie sprawdzona... Marcin Muzeum po zmianie (1) W muzeum byłam kilkakrotnie kilka lat temu i wybrałam się ciekawa, jak się... Rozczarowana Super miejsce do zwiedzania (2) Bardzo interesujący kawałek historii, bardzo ciekawe i długie losy wierzy.... mz MASAKRA (1) Byliśmy dzisiaj kolejny raz po 5 latach (wcześniej synek miał 5 więc nie... Bartosz G wentylacja (1) Muzeum ciekawe, obsługa profesjonalna i sympatyczna. Problem polega na tym... Ola Żenada (1) Z moimi gośćmi wybrałam się tydzień temu do Gdyni. Pogoda była ładna w sam... lucy Wspaniałe miejsce (1) Zabawa i nauka na kilka godzin! Usytuowanie w fortach dodatkową atrakcją... Dominika Tragedia (2) Dojazd dla osoby niepełnosprawnej nie wspominając o parkingu dla takiej osoby... Piotr Smutno (1) Smutno w tym muzeum bez eksponatów i z chudym sznureczkiem służącym za... A. Wystawa interaktywna (1) Pisze jako stały bywalec, z 6 letnim dzieckiem, do tej pory miałam pozytywne... Stali bywalcy muzeum??? (1) Proszę zmienić opis i zdjęcia. W muzeum nie ma rekonstrukcji wnętrz, jest... ed Marnotrawienie publicznych pieniędzy (2) Z okazji narodowego święta wybrałam się dzisiaj do Muzeum Miasta Gdyni. Znam... Kota Super (1) Fantastyczna zabawa. Córka 3 lata była przeszczęśliwa a 5 letni syn... Diti Świetne! (3) Gratuluję Gdyni takiego fajnego muzeum. Przekrojowo prezentuje historię... sensej muzeum pana jurka (1) pan jurek jest niesamowity, nieprawdopodobny w tym świecie zdominowanym przez... magda Mile zaskoczona (1) Zwiedzając z dziećmi akwarium byłam mile zaskoczona nową salą dzieci bardzo... Robert