Porażka! (2) Najdroższa toaleta w Trójmieście! 13.12.2014 r. będąc na wycieczce z dziećmi... Jolka Stała Bywalczyni Akwarium (2) Jestem stałą bywalczynią Akwarium Gdyńskiego. Zupełnie przez przypadek... Katarzyna z Warszawy Stały klient Akwarium Gdyńskiego (2) Piszę bo jest mi bardzo przykro ,będąc ostatnio w Akwarium z córeczką a... Wiktor
Muzeum - negatywna (1) Byłam dzisiaj po raz kolejny w muzeum i przeżyłam rozczarowanie. Zniknęła... Beata Pierwszy maja w centrum Hewelianum!! (2) Jestem świadom, że stara zabudowa nie pozwala na dowolne ustawienie... Marek Uwielbiam... (2) Mimo, że Akwarium nie jest najnowszym obiektem, darzę go ogromną sympatią i... JB Stały klient (1) Jestem częstym klientem tego stoiska pamiątkowego z moją córeczką i co do... Grażyna Stały klient (1) Jestem częstym klientem tego stoiska pamiątkowego z moją córeczką i co do... Grażyna Podziękowanie. (1) W sobotę córeczka moja ukończyła pięć latek mieliśmy do wyboru albo Akwarium... marzena karp (3) Byłem w kilku oceanariach i nie chodzi mi o to, że w Gdyni eksponaty nie są... ociec z dziećmi na wycieczce KOSZMARNA OBSŁUGA.... (2) Dotychczas moja styczność z Akwarium Gdyńskim była po stronie zawodowej z... Maria Pozytywnie Nastawiony (1) Witam wszystkich ;) Odwiedzilem ostatnio Akwarium Gdynskie i z wizyty jestem... Kiełek miejsce godne polecenia (1) Jestem pod wrazeniem miejsca w ktorym sie znalazlem...jest to piekny obiekt... tyberiusz Podziękowania za miłe ferie (2) Byliśmy w Akwarium już drugi raz po dłuższej przerwie byliśmy zdziwieni,jak... Barbara z dziećmi InfoBox (2) Muzeum Miasta Gdynia przerodziło sie w nudny InfoBox. Podobny typ ekspozycji;... Tomasz Co to za godziny otwarcia? (3) Jak w mieście takim jak Gdańsk muzeum może być zamknięte w dni świąteczne w... Anna Świetne miejsce (1) Szkoda że szkoła nie chce rozwinąć tematu, może miasto pomoże i da jakiś... Adam eti - opinia (1) trójmiasto najpiekniejsze eti Dziecko wyszło po 10 minutach (2) 1/3 eksponatów na wystawie interaktywnej nie działa albo jest mocno... Wojciech Sztukowski urodziny dziecka w Muzeum Morskim (1) Bardzo udana impreza urodzinowa 10-cio latka.Świetnie spędziliśmy czas w... Aga