Jakub - ocena (1) Najlepsza myjnia Jakub Krystian - ocena (1) Skorzystałem z usług Car-Lux, profesjonalna robota, super podejście do... Krystian Klient - ocena (1) Nie polecam drive clean Przyjechałam umówiona wcześniej na usługę moim autem... Klient
Mariusz - ocena (1) Po zakupie mocno zmęczonej Grand Vitary nie specjalnie wierzyłem, że może... Mariusz Michał - ocena (1) Moja auto po oklejeniu folią ochronna wygląda świetnie. Idealne... Michał Pani Ola - ocena (1) Pozimowe odgruzowanie auta w którym był ogrom pracy. Po usłudze w CAR-LUX... Pani Ola bella-italia - ocena (1) Wspaniały i bardzo miły właściciel, super robota, zostawiam auto mówię salon... bella-italia Arek - ocena (1) Jeśli chcecie rzetelnego i uczciwego detalingu swojej "bryki" to to miejsce... Arek Amelia - ocena (1) Bardzo polecam mycie samochodu, bez smug i super czysty. Teraz w zimie to... Amelia Max - ocena (1) Profesjonalizm i precyzja, efekt końcowy przeszedł moje najśmielsze... Max Bartosz Bujak - ocena (1) To już moja druga wizyta w tym miejscu i czuje sie jak u siebie. Takiego... Bartosz Bujak Karina - ocena (1) Bardzo mi się spodobało jak myją samochody. Zrobili mi wosk HD bardzo podobny... Karina Milena - ocena (1) Najgorsza myjnia na jakiej byłam. Jestem cała mokra woda cieknie z pistoletu... Milena Beata - ocena (1) Profesjonalne podejście i dbałość o detale Beata Justyna - ocena (1) Moje auto prezentuje się fantastycznie. Zdecydowanie polecam Justyna Pablo - ocena (1) Powłoka grafenowa położona perfekcyjnie po 2 latach działa jak byłaby... Pablo Piotr - ocena (1) Dzisaj godzina 20:15 Staniwiska numer 5 Oprysk wstepny 0 z lancy (kapanie... Piotr Piotr - ocena (1) Okleiłem swoje nowe BMW 5 folią ochronną PPF w całości. Efekt wykonania w... Piotr Antek - ocena (1) Pełen profesjonalizm - firma godna polecenia. Samochód idealnie oklejony... Antek Mercedes GLB 35 AMG - ocena (1) Pełen profesjonalizm ! Moja usługa to pakiet hybrydowy czyli aplikacja folii... Mercedes GLB 35 AMG