Małgorzata - ocena (1) bardzo profesjonalna Małgorzata maciej - ocena (1) Solidni dokładnie z dobrymi cenami maciej Michał - ocena (1) Super profesjonalim, polecam z czystym sumieniem Michał
Pawel - ocena (1) Uwielbiam mieć czyste auto i według mnie ta myjnia jest najlepsza w Gdańsku Pawel Msaspa - ocena (1) Od 5 lat dbają o moją optimę i za każdym razem czuję jak bym odbierał nowe... Msaspa Mariusz - ocena (1) Zawsze zadowolony Mariusz mila - ocena (1) Super jakość, super obsługa. mila Wojtek - ocena (1) Mycie,wycieranie i sprzątanie wnętrza na wysokim poziomie. Czas zabiegu... Wojtek Filip Chajzer - ocena (1) W tej firmie nie mają zielonego pojęcia o myciu i czyszczeniu samochodów!... Filip Chajzer Andrzej - ocena (1) p.Karolino, auto lśni lepiej jak nowe, usługa kompleksowa super, obsługa... Andrzej Aneta - ocena (1) Trafiłam na myjnie z polecenia i nie zawiodłam się. Polecam wszystkich którzy... Aneta Tomasz - ocena (2) Poziom usług niezmiennie wysoki od wielu lat! Gorąco polecam! Tomasz nigdy więcej - ocena (1) Niestety mycie pozostawia wiele do życzenia. Na karoserii widoczne... nigdy więcej Jakub - ocena (1) Usługa TOP. Profesionalny, fachowy i bardzo sprawny serwis. Polecam. Jakub Patrick - ocena (1) Firma zasługuje na najwyższe uznanie za profesjonalizm i dbałość o klienta.... Patrick Jakub - ocena (1) Najlepsza jakość w Trójmieście Jakub Monika - ocena (1) Jestem bardzo zadowolona z usługi. Samochód Panda z 2008r po czyszczeniu... Monika Łukasz - ocena (1) Świetna myjnia ️ Moduły łatwo się przełącza i długo trwają Chemia myjąca... Łukasz Radosław - ocena (1) Polecam w 100 % profesjonalna obsługa . Radosław Tomek - ocena (1) Pełen profesjonalizm. Auto wygląda lepiej niż po odbiorze z salonu. Twardy... Tomek