Sulek - ocena (1) Polecam w 100%. Korzystam regularnie z myjni. Chłopaki wykonują dobrą robotę! Sulek Robert M - ocena (1) Bardzo Polecam ten warsztat ponieważ usługi są dobrze wykonywane myjnia... Robert M Bart - ocena (1) Nie znam drugiej takiej myjni Bart
iwona - ocena (1) Dziękuję bardzo Panu , który pomógł mi w doprowadzeniu wnętrza auta do... iwona Pioma74 - ocena (1) Rozmieniarka pieniędzy odzukała mnie ,po włożeniu banknotu 50 zł wydała tylko... Pioma74 Paweł - ocena (1) Aż dziw bierze, że to miejsce nie ma żadnej oceny, skoro pół 'nowej' Moreny... Paweł Marzenka - ocena (1) Wszytko super. Polecam z czystym sumieniem. Auto dokładnie wyczyszczone Marzenka Nat - ocena (1) Polecam! Najlepsza myjnia w mieście. Miła obsługa! Nat Mariusz - ocena (1) Bardzo dobra myjnia polecam wszystkim czystym sumieniem. Jestem bardzo... Mariusz Kacper - ocena (1) Bardzo dobra chemia dlugi czas dach nad glowa wiec mozna myc auto nie... Kacper Drago - ocena (1) Więcej niż myjnia Drago VH - ocena (1) Najlepsza myjnia w Trójmieście VH P.S. - ocena (1) Super, polecam ! P.S. Este Gardens Łukasz - ocena (1) Polecam, wszystkie nasze 3 auta są regularnie myte przez ekipę z car wash... Este Gardens Łukasz Jakub - ocena (1) Najlepsza myślenia w mieście Jakub Miłosz - ocena (1) Nie ma lepszej myjni w trojmiescie pod każdym względem czy automatycznym czy... Miłosz izis - ocena (1) Korzystałam z usług CarWash Spa i jestem bardzo pozytywnie zaskoczona! Auto... izis Anna D - ocena (1) Chciałbym podzielić się moją opinią na temat usługi sprzątania i mycia auta.... Anna D Jakub - ocena (1) Najlepsza myjnia Jakub Krystian - ocena (1) Skorzystałem z usług Car-Lux, profesjonalna robota, super podejście do... Krystian