nigdy więcej - ocena (1) Niestety mycie pozostawia wiele do życzenia. Na karoserii widoczne... nigdy więcej Jakub - ocena (1) Usługa TOP. Profesionalny, fachowy i bardzo sprawny serwis. Polecam. Jakub Patrick - ocena (1) Firma zasługuje na najwyższe uznanie za profesjonalizm i dbałość o klienta.... Patrick
Jakub - ocena (1) Najlepsza jakość w Trójmieście Jakub Monika - ocena (1) Jestem bardzo zadowolona z usługi. Samochód Panda z 2008r po czyszczeniu... Monika Łukasz - ocena (1) Świetna myjnia ️ Moduły łatwo się przełącza i długo trwają Chemia myjąca... Łukasz Radosław - ocena (1) Polecam w 100 % profesjonalna obsługa . Radosław Tomek - ocena (1) Pełen profesjonalizm. Auto wygląda lepiej niż po odbiorze z salonu. Twardy... Tomek Michał - ocena (1) Jakość i Profesjonalizm , tak mogę opisać firmę 87.Detailing . Zleciłem... Michał Alicja - ocena (1) Po wymianie opon na drugi dzień w jednej oponie powietrze zeszło do zera. Po... Alicja Sylwia - ocena (1) Jedna z najlepszych myjni jakie odwiedziłam . Pani Karolina wykonuje swoją... Sylwia Mieczysław - ocena (1) Terminowo, profesjonalnie, z bardzo dobrym efektem końcowym, będę w... Mieczysław Katarzyna - ocena (1) Korzystam z usług Pani Karoliny od lat i niezmiennie wyjeżdżam z myjni bardzo... Katarzyna Kamil - ocena (1) Zabezpieczyłem swoje auto folia ochronna PPF, samochód wyglada pięknie, folia... Kamil Aga Zalewska - ocena (1) Bardzo polecam firmę Pranie u Piotra drugi raz jestem bardzo zadowolona z... Aga Zalewska Anna - ocena (1) Profesjonalnie wykonana usługa, godna polecenia. Anna Piotr - ocena (1) Oddałem do czyszczenia zewnątrz i wewnątrz. Pod fotelikiem dla dziecka nie... Piotr Łukasz - ocena (1) Auto oddane do umycie i sprzątnięcia wnętrza. Usługa wykonana perfekcyjnie.... Łukasz Gosia - ocena (1) Jedna z najgorszych myjni,zima stanowiska są tak oblodzone razem z zamarnieta... Gosia fireromek - ocena (1) W tym miejscu opisuje się wrażenia z usługi jaka została wykonana. Więc w... fireromek