Leszek - opinia (1) full z fotelami Auto odstawiłem 23.06, koszt usługi 340,00 zł. Jak to... Leszek Michał Lewandowski - opinia (1) Mam przyjemność korzystać z usług firmy AS już od dawna. Powiedzieć, że... Michał Lewandowski Jan - opinia (2) Niestety. Wrzuciłem pieniądze do suszarki a okazało się ,że wystają jakieś... Jan
J3m - opinia (1) Chciałbym polecić tę myjnie wszystkim motocyklistom! Wybór akurat na ten... J3m Kłosek - opinia (1) Bardzo miła obsługa. Nałożono mi porcelankę oraz wyczyszczono środek. Po... Kłosek Patrycja - opinia (1) Polecam ! Niskie ceny i 100% jakość Patrycja Aleksander - opinia (1) Świetne miejsce. Profesjonalne podejście do klienta, doradztwo na wysokim... Aleksander Aleksander - opinia (1) Świetne miejsce. Profesjonalne podejście do klienta, doradztwo na wysokim... Aleksander Klient - opinia (1) Wysoka jakość usług oraz przemiła obsługa Klient Franek - opinia (1) Wyprana kanapa jest czysta i pachnąca. Zdecydowanie polecam! Franek Piotr z Pustek - opinia (1) Profesjonalnie, miło i kulturalnie. Usługa prania kanap wykonana na... Piotr z Pustek Vidar - opinia (1) Needed some urgent help with some scratches, I went there they looked at it... Vidar Joanna J - opinia (1) od czasu zmian w zarządzie - zupełnie nowa jakość! Oddaję moją perełkę zawsze... Joanna J Radosław - opinia (2) Świetna robota! tylna kanapa była w tragicznym stanie po przewożeniu psa a po... Radosław Lucyna - opinia (1) Solidnie,dokładnie,bardzo profesjonalna,miła obsługa. Gorąco polecam. Lucyna Robert - opinia (1) Profesionalizm, jakość, wydajność, sumienność w wysokiej klasie. Jestem... Robert Tadeusz - opinia (1) Od wielu lat jeżdżę samochodami i nie raz zdarzyło mi się kompleksowo czyścić... Tadeusz Marcel - opinia (1) Gorąco polecam Perfect look garage w pruszcz gdańskim. Perfekcyjne wykonanie... Marcel Viola - opinia (1) Bardzo profesjonalna obsługa i doskonałe wykonanie. Drobne zadrapania i rysy... Viola Klient/ka ;) - opinia (1) Z czystym sumieniem można oddać w dobre profesjonalne ręce autko . Czasem mam... Klient/ka ;)