Marek - ocena (1) Auto po ceramice wyglada lepiej niż z salonu. Bardzo miła obsługa, jestem... Marek Dorota - ocena (1) Profesjonalnie i kompleksowo wykonana usługa. Podejście do klienta na... Dorota Konrad - ocena (1) Profesjonalne podejście do klienta, samochód po praniu tapicerki, oraz myciu... Konrad
Wiesław - ocena (1) Ponad 6 miesięcy temu zabezpieczyłem w CAR-LUX nowy samochód folią ochronną.... Wiesław Michał - ocena (1) Jestem pod wrażeniem. Auto wygląda lepiej niż jak wyjechało z salonu. Gorąco... Michał Mateusz - ocena (1) Polecam serdecznie, moje auto zawsze po wizycie lśni jakby wyjechało z salonu. Mateusz Tomasz - ocena (1) Z czystym sercem polecam to miejsce, Pani Karolina nie raz uratowała mój... Tomasz Martyna - ocena (1) Bardzo polecam to miejsce! Przesympatyczna obsługa i wykonanie zawsze na... Martyna Adrian - ocena (1) Carl-Lux nakładał na mój samochód powłokę ceramiczną cóż powiedzieć pełna... Adrian Karol - ocena (1) Profesjonalnie wykonanane usługi (mycie, zabezpieczenie lakieru, oklejenie... Karol Kamil - ocena (1) Potrzebujesz profesjonalnego studia autodetailingowego, aby zajęli się Waszym... Kamil Andrzej - ocena (1) Polecam nie sądziłem że moje stare 20 letnie auto odzyska drugie życie Jak... Andrzej Zibi - ocena (1) Polecam. Polerowanie i malowanie po duzym porysowniu zrobione optymalnie i w... Zibi Kasia Ch - ocena (1) Pełen profesjonalizm. Szczerze polecam usługi Pana Piotra. Moje kanapy... Kasia Ch Dominika - opinia (1) Skorzystałam z pakietu lux Po odebraniu nie sądziłam ze tak dobrze może... Dominika Marcin - opinia (1) Najwyższa możliwa jakość. Marcin roksana - opinia (1) Nigdy w życiu nie skorzystam z usług tej firmy z powodu chamskiego i... roksana Danuta - opinia (1) Polecam profesjonalne podejście.Jesteśmy bardzo zadowoleni. Mycie zewnętrzne... Danuta Edyta - opinia (1) Profesjonalnie wykonane pranie tapicerki. Edyta Leszek - opinia (1) full z fotelami Auto odstawiłem 23.06, koszt usługi 340,00 zł. Jak to... Leszek