Dorota - opinia (1) Została wyczyszczona tapicerka kanapy i foteli. Pan przyjechał na czas,... Dorota Leszek - opinia (1) Myjnia na bardzo wysokim poziomie, ogólnie miejsce bardzo fajne i w centrum... Leszek Klient - opinia (1) Myjnia warta polecenia, dbają o każdy szczegół, auto świetnie odkurzone ,... Klient
Krzysiek S. - opinia (1) To już kolejny raz, gdy skorzystałem z usług Auto Spa Rumia - tym razem... Krzysiek S. Hhh - opinia (3) Porażka. Lepiej samemu. Kasa w błoto Hhh Paweł - opinia (1) Jak zawsze rewelacja!!! Najlepsza myjnia ręczna, z której usług korzystałem.... Paweł kierowca z Renault - opinia (1) z myjni korzystam od lat; zawsze miła i profesjonalna obsługa kierowca z Renault dawidmr - opinia (1) Najgorsze mycie samochodu jakie miałem do tej pory. Skorzystałem z usług tego... dawidmr AM - opinia (1) Moje wyczekane Volvo XC60 trafiło prosto z salonu na zabezpieczenie folią i... AM Aga - opinia (1) Najlepsza myjnia w Trójmieście. Sumienność, profesjonalizm i wzorowa obsługa... Aga Gsg - opinia (1) Beznadziejna chemia.... Kiedyś jeździłem ale dałem sobie spokój. Gsg Karol - opinia (1) Wyprana tapicerka i dywan wyglądają jak nowe. Wszystko świeże i pachnące.... Karol Miłosz - opinia (1) Jestem stałym klientem tej firmy. Tym razem zleciłem wypranie narożnika i... Miłosz Sławek - opinia (1) Profesjonalna obsługa, bez potrzeby zapisywania się, dobre ceny, pyszna kawa.... Sławek Marek - opinia (1) Gorąco polecam, najlepsza myjnia w mieście Marek Patryk - opinia (1) Świetna jakość w świetnej cenie, pełen profesjonalizm i zaangażowanie.... Patryk bernadeta - opinia (1) super myjnia , piorą ,że nie trzeba suszyć . Czyściutko i szybko . Wręcz jak... bernadeta Marzena - opinia (1) Szybko, sprawnie, profesjonalnie, zapach wymiocin z dywanu zniwelowany.... Marzena Małgosia O. - opinia (1) Najlepsza myjnia i wspaniała obsługa ️Dziękuje Młodemu za wielka pomoc .... Małgosia O. Tomek - opinia (1) Pełen profesjonalizm, świetna obsługa fachowe doradztwo. Nie jest tanio, ale... Tomek