Ania - opinia (1) Wow ! To idealne określenie - przyjechałam autem kilku letnim a wyjechałam... Ania Ania - opinia (1) Kiedy myślisz ze nic już nie dobierze twoich foteli ale auto spa DA radę !... Ania Karol - opinia (2) Szybko ,sprawnie ,solidnie !!! Bez ukrytych kosztów :) gorąco polecam Karol
Jaro - opinia (1) Bardzo polecam auto wygląda jak nowe fachowa praca i uczciwa cena tez Ok Jaro Grześ - opinia (1) jestem bardzo zadowolony wszystko zrobione elegancko i sumiennie szczerze... Grześ Tomasz 35 - opinia (1) Jakość usług na 4+, obsługa mogłaby się więcej uśmiechać i być bardziej... Tomasz 35 Maciek - opinia (1) Oddałem swoje auto na pakiet z woskiem. Auto odebralem po 4h . Nie mam... Maciek Dawid - opinia (1) Cyna z Kosmosu, zero doradztwa. Założyli za duże opony. Brak wiedzy. Pierwszy... Dawid ania - opinia (1) sprawnie i profesjonalnie a auto jak nowe:) ania Pablo - opinia (1) Korzystam regularnie z usług świadczonych przez Auto Spa w Rumii jak i w... Pablo Robert - opinia (1) Z wielka przyjemnością polecam korzystanie z usług ww.myjni! Jakość... Robert Łukasz - opinia (1) Korzystałem kilka razy aż zdecydowałem się ostatnio zostawić 5-letnie BMW na... Łukasz Janusz P. - opinia (1) Szybko stałem się stałym klientem myjni. Zdecydowanie polecam wszystkim,... Janusz P. driver - opinia (1) Korzystałem z programu platinum. Auto czyste a lakier jak nowy, polecam driver Marcin - opinia (2) prałem tam tapicerki. Bardzo dobra jakość usługi. polecam Marcin Arecki - opinia (2) Witam wszystkich. Wczoraj odwiedziłem po raz pierwszy Myjnie 77. Obsługa Pani... Arecki Paweł - opinia (2) Świetnie wykonana praca i przemiła obsługa. Czas oczekiwania upłynął mi... Paweł Metys - opinia (2) Jestem stałym klientem i wracam chętnie Metys Bogumił - opinia (2) Sprawne umówienie się na usługę , jak i jej wykonanie. Skorzystałem z... Bogumił Marcin - opinia (2) Auto czyste i wypolerowane po umyciu. W środku tak samo. Byłem pierwszy raz i... Marcin