Marcin - opinia (2) Auto czyste i wypolerowane po umyciu. W środku tak samo. Byłem pierwszy raz i... Marcin Maciej - opinia (1) Ostatnio do mojego auta wykupiłem Pakiet Full i jestem bardzo zadowolony.... Maciej M. - opinia (1) Panowie nie znają pojęcia terminowości. M.
JW - opinia (1) Bardzo serdecznie polecam perfect look garage pełen profesjonalizm, najwyższa... JW Monika - opinia (1) Tak posprzątanego auto to od dealera nie odebralam. Polecam Monika Qashqai - opinia (1) Sympatycznie, dokładnie z przystępną ceną. Qashqai Małgorzata T. - opinia (1) Oddałam samochód do prania tapicerki, odebrałam samochód z pięknym świeżym... Małgorzata T. Xxx - opinia (1) Dokładnie i szybko, serdecznie polecam, na pewno wroce:) Xxx tomek - opinia (1) wszystko na plus, chłopaki uwineli się w pół godziny tomek Monika - opinia (1) Polecam usługi Pana Bartosza, bardzo fajny kontakt z klientem, widać po... Monika Uber - opinia (1) Bardzo dobre wrażenie i czas obsługi. Polecam bez zbędnych kolejek. Miło i... Uber Łukasz T. - opinia (1) Przyjechałem z polecenia od znajomego. Jestem bardzo zadowolony, moje auto... Łukasz T. magda - opinia (1) Ceny nieadekwatne do rynku (czyszczenie tapicerki 200zł, dwie konkurencyjne... magda Wojciech - opinia (1) Dwa dni temu oddawałem auto do myjni. Samochód perfekcyjnie umyty oraz... Wojciech Maciek - opinia (1) Auto po nawoskowaniu wygląda jak nowe! Maciek Maciek - opinia (1) Auto po nawoskowaniu wygląda jak nowe! Maciek Marta - opinia (1) Korzystałam z usług myjni po raz 3 lub 4 i jakość bez zarzutu jak zawsze. Tym... Marta Warto polecać! (1) Usługa na wysokim poziomie! Wszystko bardzo dobrze doczyszczone. Felgi,... Marek Polecam! (1) Jest dokładnie tak jako powinno być. Usługa na wysokim poziomie Filip paupau - opinia (1) dobre miejsce do umycia auta. często korzystam, troche mało miejsca na... paupau