Roman 1984 - opinia (2) Bezczelna baba pracuje w biurze obsługi. Pracuję w usługach i nie wyobrażam... Roman 1984 Piotr - opinia (1) Kanapa czyściutka i udało się usunąć zapach psa. Dywany jak nowe, wszystko... Piotr Monika - opinia (1) Wyprana kanapa i fotele wyglądają jak nowe! Pełen profesjonalizm, serdecznie... Monika
Kasia - opinia (1) Z usług pana Piotra korzystaliśmy już trzy razy. Za pierwszym razem było to... Kasia Anna - opinia (1) Oddałam autko na pełny pakiet detailingowy, efekt przerósł moje oczekiwania.... Anna Marta - opinia (1) Pełny profesjonalizm ! Auto jak nowe! :) Marta Jakub - opinia (1) Najlepsi z najlepszych ! Korekta lakieru bezbłędna, z 5-latka zrobili... Jakub Ja - opinia (1) Bardzo dobra lokalizacja! Wydajny system, dzięki czemu można szybko i... Ja Krzysztof - opinia (1) Tragedia ,nie polecam brak profesjonalizmu przedziurawiona opona zapisz się... Krzysztof Adam - opinia (1) Auto po obrobce w Perfect Look Garage jakby wyjechało prosto z salonu! Jestem... Adam grzegorz - opinia (1) Zdecydowanie polecam, usługa z jakiej korzystałem to kompletne mycie wraz z... grzegorz Monika - opinia (1) Najwyższy poziom usług! Bez marudzenia, czyściutkie auto do odbioru. Bardzo... Monika Brus - opinia (1) Zawsze auto na błysk ,jestem bardzo wymagający a tu spełnia moje normy Brus Maria - opinia (1) Korzystam regularnie. Auto zawsze mega czyściutkie. Polecam Maria Magda - opinia (1) Polecam! Jestem stałą klientką, auto zawsze czyste i pachnące. Świetny... Magda Lukasz - opinia (2) Niespełna roczne auto zostało w środku zanieczyszczone przez naszego... Lukasz Michał - opinia (1) Odwiedziłem spa z polecenia znajomego i się nie zawiodłem. Obsługa... Michał Michał - opinia (1) Odwiedziłem spa z polecenia znajomego i się nie zawiodłem. Obsługa... Michał Michał - opinia (1) Odwiedziłem spa z polecenia znajomego i się nie zawiodłem. Obsługa... Michał Staszek - opinia (1) Korzystam z usług już od jakiegoś czasu, i jestem bardzo zadowolony . Polecam... Staszek