a. - ocena (1) Bardzo starannie wykonane mycie auta. Polecam. a. Hana - ocena (1) Bardzo polubiłam to miejsce. Wszystko sprawne, czyste, estetyczne. Szczerze... Hana ZZtop - ocena (1) Wszystko w porzadku, polecam! ZZtop
Gracjan - ocena (1) Bardzo dokładnie, profesjonalna usługa , najlepsza cena w trójmieście... Gracjan Julia - ocena (1) bardzo szybko i dokładnie serdecznie polecam Julia Paulina - ocena (1) Serdecznie polecam ! Pozostawiłam samochód na czyszczenie wnętrza z praniem... Paulina Artur - ocena (1) Wszystko dobrze na tej myjni, a byłem tutaj pierwszy raz. Samochód dokładnie... Artur Kacper - ocena (1) Najlepsza myjnia w Gdańsku, Kacper Małgorzata - ocena (1) bardzo profesjonalna Małgorzata maciej - ocena (1) Solidni dokładnie z dobrymi cenami maciej Michał - ocena (1) Super profesjonalim, polecam z czystym sumieniem Michał Pawel - ocena (1) Uwielbiam mieć czyste auto i według mnie ta myjnia jest najlepsza w Gdańsku Pawel Msaspa - ocena (1) Od 5 lat dbają o moją optimę i za każdym razem czuję jak bym odbierał nowe... Msaspa Mariusz - ocena (1) Zawsze zadowolony Mariusz mila - ocena (1) Super jakość, super obsługa. mila Wojtek - ocena (1) Mycie,wycieranie i sprzątanie wnętrza na wysokim poziomie. Czas zabiegu... Wojtek Filip Chajzer - ocena (1) W tej firmie nie mają zielonego pojęcia o myciu i czyszczeniu samochodów!... Filip Chajzer Andrzej - ocena (1) p.Karolino, auto lśni lepiej jak nowe, usługa kompleksowa super, obsługa... Andrzej Aneta - ocena (1) Trafiłam na myjnie z polecenia i nie zawiodłam się. Polecam wszystkich którzy... Aneta Tomasz - ocena (2) Poziom usług niezmiennie wysoki od wielu lat! Gorąco polecam! Tomasz