Alicja - ocena (1) Po wymianie opon na drugi dzień w jednej oponie powietrze zeszło do zera. Po... Alicja Sylwia - ocena (1) Jedna z najlepszych myjni jakie odwiedziłam . Pani Karolina wykonuje swoją... Sylwia Mieczysław - ocena (1) Terminowo, profesjonalnie, z bardzo dobrym efektem końcowym, będę w... Mieczysław
Katarzyna - ocena (1) Korzystam z usług Pani Karoliny od lat i niezmiennie wyjeżdżam z myjni bardzo... Katarzyna Kamil - ocena (1) Zabezpieczyłem swoje auto folia ochronna PPF, samochód wyglada pięknie, folia... Kamil Aga Zalewska - ocena (1) Bardzo polecam firmę Pranie u Piotra drugi raz jestem bardzo zadowolona z... Aga Zalewska Anna - ocena (1) Profesjonalnie wykonana usługa, godna polecenia. Anna Piotr - ocena (1) Oddałem do czyszczenia zewnątrz i wewnątrz. Pod fotelikiem dla dziecka nie... Piotr Łukasz - ocena (1) Auto oddane do umycie i sprzątnięcia wnętrza. Usługa wykonana perfekcyjnie.... Łukasz Gosia - ocena (1) Jedna z najgorszych myjni,zima stanowiska są tak oblodzone razem z zamarnieta... Gosia fireromek - ocena (1) W tym miejscu opisuje się wrażenia z usługi jaka została wykonana. Więc w... fireromek Alicja - ocena (1) Świetny punkt,gdzie jeżdzę od lat.Właściciel zawsze przykłada się w 100% do... Alicja Agata - ocena (1) Najlepsi :-) usługi na najwyższym poziomie i przemili właściciele wraz z... Agata Mateusz - ocena (1) Samochód oklejony idealnie folia nie jest widoczna - mam zabezpieczony lakier... Mateusz Piotrek - ocena (1) Usługa wykonana na najlepszym poziomie. Jestem zadowolony i polecam :) Piotrek Szymon - ocena (1) Polecam! Idealnie dobrane usługi do potrzeb klienta, efekt naprawdę WOW!! Szymon Mariusz - ocena (1) Efekt woow, profesjonalne podejście i wykonanie, cena umiarkowana. Polecam Mariusz Rafał - ocena (1) Wszystko tak jak powinno być. Efekt przeszedł moje oczekiwania... Rafał Jakub Rentis - ocena (1) Mega myjnia, korzystam z niej dosłownie codziennie, nigdy się na niej nie... Jakub Rentis Michał - ocena (1) Wykonywaniem w tej firmie powłokę dla 3 moich aut zawsze byłem bardzo... Michał