Jakub Rentis - ocena (1) Mega myjnia, korzystam z niej dosłownie codziennie, nigdy się na niej nie... Jakub Rentis Michał - ocena (1) Wykonywaniem w tej firmie powłokę dla 3 moich aut zawsze byłem bardzo... Michał Ludzik - ocena (1) Pełen profesjonalizm, trafna ocena oczekiwań klienta, właściciel pomocny... Ludzik
Michał - ocena (1) Szczerze polecam za profesjonalizm i mią obsluge. Oby wiecej takich... Michał Karolina - ocena (1) Najlepsza forma w trójmieście Karolina Maria - ocena (1) Tak dokładnie wypranego i wyczyszczonego auta nie miałam. Wszystkie plamy... Maria Kacper Wroński - ocena (1) Bardzo polecam CAR-LUX Detailing, duży profesjonalizm, swietnie dbają o auta... Kacper Wroński Sylwia - ocena (1) Usługi na najwyższym poziomie, dokładnie i precyzyjnie. Polecam Sylwia Karol C - ocena (1) Profesjonalna usługa zabezpieczenia lakieru i oklejania samochodu oraz... Karol C Kris - ocena (1) Super obsługa. Bardzo konkretni i fachowi . Polecam bardzo profesionalni Kris Dariusz Kijewski - ocena (1) Serdecznie polecam wszystkim fanom czterech kółek. Firma godna polecenia.... Dariusz Kijewski Tomasz CZYŻ - ocena (1) Zawsze pełny profesjonalizm, doradztwo i jakoś wykonywanych usług 10/10.... Tomasz CZYŻ Jacek - ocena (1) Polecam wszystkim firmę carlux Jacek Mateusz Sinkiewicz - ocena (1) Kompleksowa usługa, super właściciel :) polecam Mateusz Sinkiewicz Damian - ocena (1) Jestem bardzo zadowolony z pracy studia CAR-LUX. Profesjonalne podejście do... Damian Wojtek - ocena (1) Najwyższy poziom Wojtek Śpiewak - ocena (1) Firma gotna polecenia. Odpindolili i zabezpieczyli lakier samochodu. Wiedzą... Śpiewak Tomek - ocena (1) Polecam usługi firmy Car Lux. Profesjonalna i życzliwa obsługa. Tomek Robert - ocena (1) Zdecydowanie polecam. Usługa wykonana zgodnie ze sztuką. Auto oklejone folią... Robert Paweł - ocena (1) Zaraz po odbiorze auta z salonu CAR-LUX zabezpieczył mi samochód folia... Paweł