Aleksander - opinia (1) Polecam super czyste autka wyjezdzaja Aleksander Paula - opinia (1) Fajna myjnia. Mają dobrą szczotkę z ekstra piana. Na przymorzu jeżdżę tam... Paula Polecam (1) Korzystam od paru lat. Polecam. Anna
Myjnia bezdotykowa godna polecenia (1) 1. Dobra lokalizacja 2. Różnorodne programy ( owady, felgi, nawet szczotki do... Wojtek Uczciwi i solidni (1) Wszystko elegancko wyprane i wyczyszczone, panowie nawet nadprogramowo... Astrolot Pełen profesjonalizm (1) Super obsługa. Samochód wyglada jak perelka, jestem bardzo zadowolona,... Dorota Mega dobra robota (1) Polecam!! Pełen profesjonalizm , autko wyczyszczone na błysk !! Kasia Polecam! (1) Myjemy swoje auta z żoną tylko tu. Panowie na prawdę znają się na swojej... Wojciech & Iwona Rewelacja (1) Jeszcze na takiej myjni nie byłam , nawet nie poganiają z odbiorem auta a... Iza Pranie Rewelacja!! (1) Muszę przyznać że jestem naprawdę zaskoczony podejściem właścicieli którzy są... Stały klient Super Podejście i profesjonalizm !! (1) Bardzo dobra i profesjonalna myjnia . Panowie naprawdę znają się na robocie.... Zadowolony Klient Masakra (2) Nie polecam tego miejsca. Wybrałam ich usługę przez grupowa bo musiałam wydać... Magda Dopłata (2) Kupiłem najdroższy pakiet gdzie okazało się że za pranie tapicerki i tak... Józek Michał - opinia (1) Bez zastrzeżeń, profesjonalnie, na czas i w przystępnej cenie. Michał polecam! (1) Z czystym sumieniem polecam! Ceny nieporównywalne do konkurencyjnych, pełen... Marek nie polecam (1) zleciłem mechaniczne polerowanie całego auta aby nadać z powrotem blask... zadowolona (1) Korzystam od dawna z usług Beauty Car Center. Jestem bardzo zadowoloną... Zuza polecam (1) Pedantyczna matka polka szczerze poleca GCar Auto Spa, moje zabrudzone auto,... Julia Darek - opinia (1) Skorzystalem dzieki opiniom znalezionym na stronach.Nie... Darek - opinia (1) chłopaki robią kawał dobrej roboty,zdecydowanie są godni zaufania. moimi...