Michał - opinia (1) Bez zastrzeżeń, profesjonalnie, na czas i w przystępnej cenie. Michał polecam! (1) Z czystym sumieniem polecam! Ceny nieporównywalne do konkurencyjnych, pełen... Marek nie polecam (1) zleciłem mechaniczne polerowanie całego auta aby nadać z powrotem blask...
zadowolona (1) Korzystam od dawna z usług Beauty Car Center. Jestem bardzo zadowoloną... Zuza polecam (1) Pedantyczna matka polka szczerze poleca GCar Auto Spa, moje zabrudzone auto,... Julia Darek - opinia (1) Skorzystalem dzieki opiniom znalezionym na stronach.Nie... Darek - opinia (1) chłopaki robią kawał dobrej roboty,zdecydowanie są godni zaufania. moimi... Kidyś było lepiej (2) W 2018 r mycie zwykłe samochodu osobowego + mycie dywaników gumowych... Mężczyzna 60+ dobra myjnia (2) lubię tam oddawć auto. zawsze czyste i wszystko zgodnie z umową. michał stał;y klient 9.15 nikogo nie ma (1) Jak wyżej... Fatalnie!!! (1) W zeszłym roku wymieniali mi koła (opony z felgami) z zimowych na letnie.... Ja Z daleka (1) Oferta nijak się ma do usług. Miało być eko a wyszło jak zawsze... Auto... James Sprawnie i solidnie (1) Fabryka pary to naprawde solidna firma, pakiet podstawowy w przypadku mojego... Piotrek Gość robi to sam, ale jakość jego pracy warta jest ceny (1) Zadzwoniłem. Umówiłem się. Facet przyjechał, odebrał auto, ogarnął wszystko... SK super usługa! (1) Otrzymałam nieskazitelnie czysty samochód, a nie wybrałam nie wiadomo jakiego... Karolina Myjnia pks (1) Profesjonalne podejście do klienta. Miła obsługa. Wykonują dezynfekce komory... Piotr Bardzo polecam!! (1) Perfect Look Garage wykonywał usługę kompleksowego czyszczenia w dwóch... Grzegorz Polecam perfekcyjne dopieszczanie samochodu! :) (1) Bardzo polecam ten zaklad, z pasja i zaangazowaniem dopieszcza Twoj samochod,... Przemek Złote ręce (1) W galerii metropolia zaczyna się coraz więcej dziać, a co za tym idzie ja sam... Igor polecam zdecydowanie (1) Oddałam auto VW Tiguan do czyszczenia wewnątrz oraz woskowania na zewnątrz.... agnieszka