Marcin - opinia (2) prałem tam tapicerki. Bardzo dobra jakość usługi. polecam Marcin Arecki - opinia (2) Witam wszystkich. Wczoraj odwiedziłem po raz pierwszy Myjnie 77. Obsługa Pani... Arecki Paweł - opinia (2) Świetnie wykonana praca i przemiła obsługa. Czas oczekiwania upłynął mi... Paweł
Metys - opinia (2) Jestem stałym klientem i wracam chętnie Metys Bogumił - opinia (2) Sprawne umówienie się na usługę , jak i jej wykonanie. Skorzystałem z... Bogumił Marcin - opinia (2) Auto czyste i wypolerowane po umyciu. W środku tak samo. Byłem pierwszy raz i... Marcin Maciej - opinia (1) Ostatnio do mojego auta wykupiłem Pakiet Full i jestem bardzo zadowolony.... Maciej M. - opinia (1) Panowie nie znają pojęcia terminowości. M. JW - opinia (1) Bardzo serdecznie polecam perfect look garage pełen profesjonalizm, najwyższa... JW Monika - opinia (1) Tak posprzątanego auto to od dealera nie odebralam. Polecam Monika Qashqai - opinia (1) Sympatycznie, dokładnie z przystępną ceną. Qashqai Małgorzata T. - opinia (1) Oddałam samochód do prania tapicerki, odebrałam samochód z pięknym świeżym... Małgorzata T. Xxx - opinia (1) Dokładnie i szybko, serdecznie polecam, na pewno wroce:) Xxx tomek - opinia (1) wszystko na plus, chłopaki uwineli się w pół godziny tomek Monika - opinia (1) Polecam usługi Pana Bartosza, bardzo fajny kontakt z klientem, widać po... Monika Uber - opinia (1) Bardzo dobre wrażenie i czas obsługi. Polecam bez zbędnych kolejek. Miło i... Uber Łukasz T. - opinia (1) Przyjechałem z polecenia od znajomego. Jestem bardzo zadowolony, moje auto... Łukasz T. magda - opinia (1) Ceny nieadekwatne do rynku (czyszczenie tapicerki 200zł, dwie konkurencyjne... magda Wojciech - opinia (1) Dwa dni temu oddawałem auto do myjni. Samochód perfekcyjnie umyty oraz... Wojciech Maciek - opinia (1) Auto po nawoskowaniu wygląda jak nowe! Maciek