Kidyś było lepiej (2) W 2018 r mycie zwykłe samochodu osobowego + mycie dywaników gumowych... Mężczyzna 60+ dobra myjnia (2) lubię tam oddawć auto. zawsze czyste i wszystko zgodnie z umową. michał stał;y klient 9.15 nikogo nie ma (1) Jak wyżej...
Fatalnie!!! (1) W zeszłym roku wymieniali mi koła (opony z felgami) z zimowych na letnie.... Ja Z daleka (1) Oferta nijak się ma do usług. Miało być eko a wyszło jak zawsze... Auto... James Sprawnie i solidnie (1) Fabryka pary to naprawde solidna firma, pakiet podstawowy w przypadku mojego... Piotrek Gość robi to sam, ale jakość jego pracy warta jest ceny (1) Zadzwoniłem. Umówiłem się. Facet przyjechał, odebrał auto, ogarnął wszystko... SK super usługa! (1) Otrzymałam nieskazitelnie czysty samochód, a nie wybrałam nie wiadomo jakiego... Karolina Myjnia pks (1) Profesjonalne podejście do klienta. Miła obsługa. Wykonują dezynfekce komory... Piotr Bardzo polecam!! (1) Perfect Look Garage wykonywał usługę kompleksowego czyszczenia w dwóch... Grzegorz Polecam perfekcyjne dopieszczanie samochodu! :) (1) Bardzo polecam ten zaklad, z pasja i zaangazowaniem dopieszcza Twoj samochod,... Przemek Złote ręce (1) W galerii metropolia zaczyna się coraz więcej dziać, a co za tym idzie ja sam... Igor polecam zdecydowanie (1) Oddałam auto VW Tiguan do czyszczenia wewnątrz oraz woskowania na zewnątrz.... agnieszka Rzetelność (1) Nie po raz pierwszy skorzystałam z usług jaxa auto i jak zawsze usługa, tym... Jolanta Person Gorąco polecam (1) Troche opinii i języka zasięgnąłem nim trafiłem do Marka, ewidetnie chłopak... Karol Nie wiedziałam, że mycie może tyle zmienić w wyglądzie samochodu (1) Mój mąż kazał mi pojechać na ul. Lubowidzka 41 do Motospa na usługę mycia i... Katarzyna Polecam (1) Super auto zawsze zrobione na medal ceramika na mojej m2 polozona fachowo... Fan bmw Dobra usluga w dobrej cenie. (2) Dokladnie jak w tytule. Auto przygotowane doskonale do sesji zdjeciowej przed... Adam Fajna nowa myjnia (1) Jestem zadowolony z usług Szymon Pranie parowe (1) Oddałem wózek dziecięcy do prania parowego. Efekt bardziej niż zadowalający.... Bartek