pranie tapicerki (1) Rewelacja nic dodać nic ująć . Panowie z myjni na medal .Żadnych plam po... Zbigniew Perfekcja (1) Przywiozłem auto które było używane jako firmowe mega brudne w środku... Piotr Myjnia w Oliwie (1) Czy macie jakieś wolne terminy na nakładanie twardego wosku . Mam ciemny... Zbigniew
Myjnia (1) Bardzo fajna myjnia i nie daleko mojego adresu . Super chłopaki pełna... Wiesław Pozytywne wrażenie (1) Bardzo pozytywnie dla mnie. Sprawnie, dokładnie i przystępna cena. Łucja Słaba jakość za tę cenę (1) Usługa mycia i sprzątania za 95 zł wykonana bardzo niedokładnie to... Sylwia Czyste auto w godzinkę (1) Ekspresowe tempo Panów z myjni mnie zaskoczyło. PRosiłam że zależy mi na... Michalina Mycie, woskowanie i pranie tapicerki (1) Rewelacja. Oddałem auto do wymycia z opcją woskowania i wyprania tapicerki.... Piotr Wysocki Zdecydowanie polecam (1) Pełen profesjonalizm! Samochód wewnątrz lśni. Beżowe skóry odzyskały... Lidia Polecam (1) Jestem bardzo zadowolony z efektu. Usunięcie rys i powłoka ceramiczna, połysk... PablM Myjnia godna polecenia (1) Co mogę powiedzieć - myjnia godna polecenia. Jestem bardzo zadowolona. Mycie... Basia Solidn myjnia (1) Dlugo po odebraniu samochodu zastanawilam się czy to moj? Idealnie... ASX Super Myjnia - polecam (2) Myłam i prałam auto (czyli ful serwis) dokładnie 14.08. Jestem super... MARIA Polecam (1) Korzystałem dziś po raz drugi z usług myjni. W ubiegłym roku generalne... Roman fachowo i rzetelnie (1) korzystałam po raz kolejny z usługi pranie tapicerki; tapicerka skórzana... Małgorzata przygotowanie samochodu dla młodej pary (2) Samochód wyczyszczony wewnątrz że wyglądał jak odebrany od dilera zaraz po... Tadeusz Kolejny raz jest super (2) Korzystałam z usług myjni po raz 3 lub 4 i jakość bez zarzutu jak zawsze. Tym... Joanna Dobry punkt w metropoli (1) czesto jak jade na zakupy do metropoli to tam zajezdzam., bardzo mila... Elvira Uratowana (1) Uratowaliście mi auto po wakacyjnych wojażach. Fajnie, szybko i porządnie. Justyna Porządnie (1) Zwykle wole sam zajmować się swoim autem, ale sytuacja mnie zmusiła i... Igor