Szczerze polecam! (1) Serdecznie polecam Steam Clean! Oddawałem w ich ręce samochód, motocykl i... Bartek Rewelacja!! (1) Dawno mój samochód nie był tak czysty i błyszczący. Firma zadbała o każdy... Damian FRED myjnia ul. Hryniewickiego (2) Brak staranności pracowników i byc moze odpowiednich środków całkowicie... Byla klientka
zawsze super (1) Korzystam z usług tej myjni juz dłuzszy czas. Auto zawsze bardzo dokładnie... ss Najlepsza myjnia (1) Dowiedziałem sie o Was z Facebooka, brałem udział w konkursie , choć niestety... Krystian Cuda Wianki w 40 min (1) Zajechałam dziś na „szybkie” czyszczenie auta. Biorąc pod uwagę ogrom brudu w... Anka Tapicerka jak nowa (1) Pranie Tapicerki - efekt jakiego sie nie spodziewałem , jakość usług na... Rafał Polecam (1) Moje auto nigdy nie było tak czyste! Domyty nawet klej z winiet sprzed kilku... Kierowczyni Golfika CC (1) Polecam! Miłe zaskoczenie, wysoka jakość usługi to na pewno. Adam Najlepsza myjnia w mieście (1) Piana - rewelacja. W tą cudowną pogodę zmywa mi z auta chemie, błoto i inne... Anka Wariant 1 (1) Wybrałam wariant 1. Wszystko by było super tylko to na czym najbardziej mi... Karola Spoko (1) Cena bardzo fajna. Usługa wykonana na czas i solidnie. Profesjonalna... Mocker Rewelacja (2) Auto w środku było w strasznym stanie , samochód służbowy dostałam po koledze... Marta Rozczarowanie (1) Korzystałem z usług tydzień temu. Pan który mnie obsługiwał bardzo miły,... Kacper CENY Z KOSMOSU! (2) Chciałam podzielić się swoją uwagą odnośnie cen za usługi. Zapłaciłam za... Ann Gorąco polecam !!! (1) Korzystam z myjni i serwisu! Super wyprana tapicerka samochodowa, Mechanika... Magda Dramat, nieporozumienie. (1) Skorzystałem z usług myjni w Strasznie. Efekt końcowy - dramat!!! Wybrałem... Marcin Bojanowski Rewelacja (1) Super fachowo. Pan Sławek doradza rewelacyjnie super wiedza poprzedzona... Tomasz Najlepsza Myjnia w Trójmieście (1) rewelacyjna jakość i super obsługa Michał Wszystko w jak najlepszym porzadku (1) Profesjonalnie wykonana usluga mycia auta. Bardzo sympatyczni pracownicy.... Pawel