mycie silnika porazka (1) Omimo zlecebia umycia siknika silnik nie zostal umyty jak nalezy po powrocie... dyrdas Cena i jakość na plus! (1) Pierwszy raz oddałem auto do myjni Fabryka Pary. Jestem bardzo zadowolony z... Dawid Polecam wszystkim! (1) Bardzo dobre ceny, profesjonalna usługa i przemiłe Panie! :) Zuza
Super (1) Pranie tapicerki i czysCzenie wnetrza bardzo solidne- stodek teraz lsni i... As Pranie po kocie (1) Wieźliśmy kota do weterynarza, bardzo się stresuje i boi się kontenerków,... P.Paula Ekologicznie (1) Bardzo lubię tą myjnię ze względu na to, że chwalą się ekologicznymi środkami... Kaczmarska Super (1) Moje autko znów błyszczy! A jako, że pokryłam je pomarańczowym... Marlena Fajna sprawa (1) Moja tapicerka jest biała!!! Naprawdę, biała! A była szara. I to tak... Kalin Skóra (1) Skóra w moim Jaguarze była stara i wymagała szczególnej opieki. Pracownicy... Kryst Poprawki (1) Poprawiono podsufitkę. Niestety kawa wysypuje się jeszcze z kieszeni drzwi.... Rm Jakość do ceny 10/10 (1) Jestem mega zadowolona z prania tapicerki. Bardzo dokładnie ją wyprali,... Marlena Bardzo miła obsługa (1) Bardzo sympatycznych mają pracowników. A mycie jak mycie, auto czyste jak... Damian lysy90.17@gmail.com (1) Co jakiś czas oddaję auto do damiki i zawsze jestem zadowolona. Ostatnio w... Wronka Bielszy samochód niż w praniu Vizir XD (1) Czysto, świeżo i tanio - sam Chajzer by się nie powstydził :D Zaliczona w... Ewa Audi Allroad - świetna robota! (1) W ciągu jednego dnia 6-cio letni Allroad (kolor Java Braun) odzyskał wygląd z... Grzegorz Szybko (1) Wow, jestem zaskoczony. Zadzwoniłem i udało mi się umowic tego samego dnia a... Matt 5+ (1) Naprawdę jestem zaskoczony jak szeroka ofertę posiadacie. Pozbędziecie się... Tomasz Poradzili sobie nawet z jedzeniem wgniecionym w tapicerkę (1) Poradzili sobie nawet z jedzeniem wgniecionym w tapicerkę przez 3 dzieci. Nie... Aleksandra Jak w rodzinie (1) Uczciwość i rzetelność przede wszystkim. Właściciel nie zdziera i podchodzi... Ola tragedia (1) Miało być kompleksowe czyszczenie wnętrza wraz z praniem tapicerki. Ogólnie... a.