Audi Allroad - świetna robota! (1) W ciągu jednego dnia 6-cio letni Allroad (kolor Java Braun) odzyskał wygląd z... Grzegorz Szybko (1) Wow, jestem zaskoczony. Zadzwoniłem i udało mi się umowic tego samego dnia a... Matt 5+ (1) Naprawdę jestem zaskoczony jak szeroka ofertę posiadacie. Pozbędziecie się... Tomasz
Poradzili sobie nawet z jedzeniem wgniecionym w tapicerkę (1) Poradzili sobie nawet z jedzeniem wgniecionym w tapicerkę przez 3 dzieci. Nie... Aleksandra Jak w rodzinie (1) Uczciwość i rzetelność przede wszystkim. Właściciel nie zdziera i podchodzi... Ola tragedia (1) Miało być kompleksowe czyszczenie wnętrza wraz z praniem tapicerki. Ogólnie... a. Rewelacja! (1) Szczerze polecam, profesjonaliści pod każdym względem. Stachu Widać różnicę (1) W sumie to pierwszy raz postanowiłam wyprać tapicerkę, ale oczywiście... Wera Pozytywnie (1) Nie byłam wcześniej przekonana do myjni parowych. Zazwyczaj wogóle bałam się,... Kasia Myjnia Rewelka (1) Najlepsza myjnia jak do tej pory w Gdańsku,jedyne czego brakuje to porządnej... Love Świetnie (1) No jestem zaskoczony. Moje auto wygląda teraz świetnie. Zdecydowałem się na... Kalin Dobra robota (1) Usłyszałem o Fabryce Pary od kolegi. Profesjonalna obsługa, dobre ceny i... Piotr Biga (1) Przesympatyczna obsluga. Perfekcyjne wykonanie. Nawet gratis usunięte plamy z... Hildegarda Polecam (1) Kupilem uzywane auto, niestety na odleglosc i niestety z "delikatnie"... Tymek Super myjnia w 3mieście (1) Super piana, obsługa i mycie. Myjnia jest najlepsza od reszty Stały klient Polecam z czystym sumiebiem (1) Korzystałam z usług nie raz. Bardzo profesjonalna obsługa Carol89 Pełny profesjonalizm (1) Każdy wymagający miłośnik 4 kółek napewno będzie zadowolony . Gorąco polecam ! Łukasz Najlepsza myjnia na świecie! (1) Jestem zaszczycona, że jako pierwsza mogę dodać opinię :) Muszę przyznać, bez... Justyna POLECAM! (1) Mój samochód w końcu lśni! ;) Zapach wydostający się z niego, gdy tylko... Monia Super! (1) Tak czysty mój samochód był chyba tylko jak wyjechał z salonu! Fachowa... Sonia