Pranie parowe (1) Oddałem wózek dziecięcy do prania parowego. Efekt bardziej niż zadowalający.... Bartek Pranie tapicerek (1) Oddałam samochód do czyszczenia tapicerki, którą już dawno skazałam na... Aleksandra Pranie tapicerek (1) Oddałam samochód do czyszczenia tapicerki, którą już dawno skazałam na... Aleksandra
Polecam (1) Miła obsługa auto porządnie umyte i wysprzątane Marek Samochód jak nowy (1) Tak czysty samochód miałam chyba w dniu zakupi! Pachnie w nim tak, ze nie... Asia pranie tapicerki (1) Rewelacja nic dodać nic ująć . Panowie z myjni na medal .Żadnych plam po... Zbigniew Perfekcja (1) Przywiozłem auto które było używane jako firmowe mega brudne w środku... Piotr Myjnia w Oliwie (1) Czy macie jakieś wolne terminy na nakładanie twardego wosku . Mam ciemny... Zbigniew Myjnia (1) Bardzo fajna myjnia i nie daleko mojego adresu . Super chłopaki pełna... Wiesław Pozytywne wrażenie (1) Bardzo pozytywnie dla mnie. Sprawnie, dokładnie i przystępna cena. Łucja Słaba jakość za tę cenę (1) Usługa mycia i sprzątania za 95 zł wykonana bardzo niedokładnie to... Sylwia Czyste auto w godzinkę (1) Ekspresowe tempo Panów z myjni mnie zaskoczyło. PRosiłam że zależy mi na... Michalina Mycie, woskowanie i pranie tapicerki (1) Rewelacja. Oddałem auto do wymycia z opcją woskowania i wyprania tapicerki.... Piotr Wysocki Zdecydowanie polecam (1) Pełen profesjonalizm! Samochód wewnątrz lśni. Beżowe skóry odzyskały... Lidia Polecam (1) Jestem bardzo zadowolony z efektu. Usunięcie rys i powłoka ceramiczna, połysk... PablM Myjnia godna polecenia (1) Co mogę powiedzieć - myjnia godna polecenia. Jestem bardzo zadowolona. Mycie... Basia Solidn myjnia (1) Dlugo po odebraniu samochodu zastanawilam się czy to moj? Idealnie... ASX Super Myjnia - polecam (2) Myłam i prałam auto (czyli ful serwis) dokładnie 14.08. Jestem super... MARIA Polecam (1) Korzystałem dziś po raz drugi z usług myjni. W ubiegłym roku generalne... Roman fachowo i rzetelnie (1) korzystałam po raz kolejny z usługi pranie tapicerki; tapicerka skórzana... Małgorzata