Masakra (1) Wiedziałem że ta myjnia jest do d*** ale dzisiaj to już po prostu przeszła... Darek Dobrze było ale się skończyło - draaamat! (1) Kiedyś rzeczywiście było naprawdę dobrze ale moja ostatnia wizyta to była... Mauser Myjnia na ul.dzialkowcow w Rumi (1) Uwaga na ta myjnie,srodki do mycia ktore tam sa stosowane to zabojstwo dla... Anna
Niestety poraKa (3) Niestety ja na myjni się zawiodłam. Fakt oferta z Groupona ale to chyba nie... Renata NAJLEPSZA MYJNIA i DETAILING!!! 100 % zadowolenia (1) Niedawno kupiłem nowe, wymarzone auto i zgodnie z sugestią kolegi... Willy Porządne pranie (1) Zdecydowałam się na pranie tapicerki, jestem zadowolona z efektu. Polecam. Danuta Stały klient (1) Faktycznie PERFECT :) do tego przesympatyczna obsługa. POLECAM Rysiu Ci którzy dają negatywną opinię nie są obiektywni.. (2) Wszystko bez zastrzeżeń...tylko korzystać... alice Samochód jak z salonu (1) Często korzystam, zawsze zabieram samochód wyczyszczony wewnątrz,... Ela Dokładny specjalista (1) Właściciel dba o auta klientów jak o swoje własne. Po korekcie lakieru... Pegaz Polecam (1) Szybko i fachowo. Po wizycie w tej myjni woda na karoserii spływa jak rtęć. DDR Zero wiedzy i profesjonalizmu ! (5) Witam . Chcialem skorzystać pierwszy raz z mobilnej myjni parowej ale po tym... Romek Opinia entuzjastyczna (1) Chciałem napisać entuzjastyczną opinię ale zaraz doszedł do głosu egoizm.... Piotr Polecam!! (1) W ręce p. Michała i jego teamu oddaliśmy 15 letniego Mini, świeżo przez nas... Majka Pranie Multipli (2) Bardzo dobra myjnia , mają fajne środki chemiczne, nie śmierdzą . Po... Jarek 188 zlotych (1) 188 zlotych za pelne sprzatanie ...to tak dla przyzwoitosci. ewa Pełen profesjonalizm i zaangażowanie. (2) Wysoka jakość usług oraz świetna obsługa. Grzegorz Mycie, odkurzanie, pranie tapicerki, suszenie, usunięcie zielonych nalotów na lakierze oraz na fotelach (2) Pełen podziw oddałem samochód do porządnego sprzątania który stał pod chmurką... Marek Polecam (1) Polecam 100 % Byłam kilka razy i zawsze efekt końcowy oszałamiający! ASHI Obsługa bardzo dobra (1) Obsługa bardzo dobra mili Panowie ale jeżeli o jakość usługi to są... Kinga