Stały klient (1) Faktycznie PERFECT :) do tego przesympatyczna obsługa. POLECAM Rysiu Ci którzy dają negatywną opinię nie są obiektywni.. (2) Wszystko bez zastrzeżeń...tylko korzystać... alice Samochód jak z salonu (1) Często korzystam, zawsze zabieram samochód wyczyszczony wewnątrz,... Ela
Dokładny specjalista (1) Właściciel dba o auta klientów jak o swoje własne. Po korekcie lakieru... Pegaz Polecam (1) Szybko i fachowo. Po wizycie w tej myjni woda na karoserii spływa jak rtęć. DDR Zero wiedzy i profesjonalizmu ! (5) Witam . Chcialem skorzystać pierwszy raz z mobilnej myjni parowej ale po tym... Romek Opinia entuzjastyczna (1) Chciałem napisać entuzjastyczną opinię ale zaraz doszedł do głosu egoizm.... Piotr Polecam!! (1) W ręce p. Michała i jego teamu oddaliśmy 15 letniego Mini, świeżo przez nas... Majka Pranie Multipli (2) Bardzo dobra myjnia , mają fajne środki chemiczne, nie śmierdzą . Po... Jarek 188 zlotych (1) 188 zlotych za pelne sprzatanie ...to tak dla przyzwoitosci. ewa Pełen profesjonalizm i zaangażowanie. (2) Wysoka jakość usług oraz świetna obsługa. Grzegorz Mycie, odkurzanie, pranie tapicerki, suszenie, usunięcie zielonych nalotów na lakierze oraz na fotelach (2) Pełen podziw oddałem samochód do porządnego sprzątania który stał pod chmurką... Marek Polecam (1) Polecam 100 % Byłam kilka razy i zawsze efekt końcowy oszałamiający! ASHI Obsługa bardzo dobra (1) Obsługa bardzo dobra mili Panowie ale jeżeli o jakość usługi to są... Kinga Myjnia rewelacja (1) Usługa wykonana zgodnie ze sztuka. Samochód umyty bardzo dokładnie i bardzo... Marcin BMW Auto z salonu i porysowali (1) Dwu miesięczne auto (prosto z salonu) musiałem umyć przed wyjazdem. Z racji... Konrad Masakra... (1) Niestety nie polecam korzystania z myjni po trasie autostradą. Po umyciu... Krystian Polecam :-) (1) Skorzystałem z oferty mycia nadwozia oraz prania wnętrza auta - usługa... Maks Kolejny raz świetnie (1) Kolejny raz korzystałem z usług Fabryki mój Ford dalej wygląda jak nowy.... Paweł polecam (1) fachowo, niedrogo, lepiej się umawiać, bo zaklepane terminy klient