Same problemy (1) Krotki czas mycia w przeliczeniu na zlotowke, brak mozliwosci umycia... Kierowca Polecam (1) Korzystam od kilku lat. Zawsze jestem zadowolona. Jakosc usług na najwyzszym... Autoposiadaczka :) (1) warto poczekać, efekt zawsze przyjemny :) Tomasz Frej
NAJLEPSZA MYJNIA W TRÓJMIEŚCIE (1) Jeśli myć auto to tylko tam! Profesjonalnie i dokładnie. POLECAM! Stenia Dobra (1) Zostawilem auto na mycie z odkurzaniem . Auto dobrze umyte i odkurzone .... Pawel Jestem mile zaskoczona (1) Od rozmowy telefonicznej po końcowy efekt bardzo miło i fachowo. Koło panowie... Aga ... (2) Oferta groupon 139zł czyli m.in. pranie foteli, boczków plus dopłacałam za... Hanna Polecam takie spa dla samochodu! (1) Skorzystałem z usług myjni parowej i woskowania. Jestem bardzo zadowolony z... Mariusz brak profesjonalizmu (2) Usluga wykonana w ramach kuponu z groupona za 140 Pln o wartosci 270 Pln.... Bogdan Masakra (1) Wiedziałem że ta myjnia jest do d*** ale dzisiaj to już po prostu przeszła... Darek Dobrze było ale się skończyło - draaamat! (1) Kiedyś rzeczywiście było naprawdę dobrze ale moja ostatnia wizyta to była... Mauser Myjnia na ul.dzialkowcow w Rumi (1) Uwaga na ta myjnie,srodki do mycia ktore tam sa stosowane to zabojstwo dla... Anna Niestety poraKa (3) Niestety ja na myjni się zawiodłam. Fakt oferta z Groupona ale to chyba nie... Renata NAJLEPSZA MYJNIA i DETAILING!!! 100 % zadowolenia (1) Niedawno kupiłem nowe, wymarzone auto i zgodnie z sugestią kolegi... Willy Porządne pranie (1) Zdecydowałam się na pranie tapicerki, jestem zadowolona z efektu. Polecam. Danuta Stały klient (1) Faktycznie PERFECT :) do tego przesympatyczna obsługa. POLECAM Rysiu Ci którzy dają negatywną opinię nie są obiektywni.. (2) Wszystko bez zastrzeżeń...tylko korzystać... alice Samochód jak z salonu (1) Często korzystam, zawsze zabieram samochód wyczyszczony wewnątrz,... Ela Dokładny specjalista (1) Właściciel dba o auta klientów jak o swoje własne. Po korekcie lakieru... Pegaz Polecam (1) Szybko i fachowo. Po wizycie w tej myjni woda na karoserii spływa jak rtęć. DDR