Polecam (1) Najwyższa jakość realizowanych usług. Kazik Polecam- zwłaszcza w nagłych przypadkach (1) Około roku temu skorzystałam z prania całej tapicerki oraz woskowania. Efekt,... Katarzyna Naprawdę polecam (1) Przedewszystkim dokładność , jak zauważyłem częste zmiana ściereczek z... jarek
Rzetelność ! (1) Polecam wszystkim osobą, które dbają o swoje samochody i zależy im na... Mateusz swietna robota auto lsni (2) Świetnie wykonana robota. Środek jak nowy z kratek leci świeże powietrze co... Adam Polecam! (2) Chłopaki bardzo doświadczeni. Wiedzą co robią i robią to z pasją! Ścierki... Agatka super sprawa! (1) Nie ma co dużo mówić. Fachowa robota, polecam goraco. Filip POLECAM!!! (1) Poziom usług jest po prostu oszałamiający. Miałam auto w strasznym stanie... nowa klientka polerowanie (1) Panowie to mistrzowie świata w polerowaniu karoserii, nie poznałem swojego... Wojtek polecam damike (1) Pozytywna obsluga i profesjonalna usluga. Nie bapisze najlepsza ale... przemo Audi jak z salonu (1) Korzystaliśmy z mężem z usług Car-Lux i jesteśmy bardzo zadowoleni z... Grażyna Nie polecam. (1) Odebralam auto w sobote. Korzystalam z tej myjni pierwszy raz. Auto doslownie... Klientka Audi Polecam (1) Myjnia na szóstke ☺ Jedyny minus to terminy e myśle ze to duzy plus poniewaz... Max Nie polecam (1) Ceny nie zgodne z oferta.Poziom uslug na niskim poziomie Olek Miło, sympatycznie, ale... (3) zachęcony pochlebnymi opiniami zamieszczonymi na Trójmiasto.pl postanowiłem... Rem Andrzej (1) Zaje*ista myjnia , polecam JA Super (1) Szybko i sprawnie. Polecam !!! Klientka Zadowolony klient (1) Miałam okazję korzystac z usług danej filmy , jestem zadowona. Fachowe... Autor Polecam! (1) Super! Nie poznałem mojego auta przy odbiorze! Tapicerka bardzo dobrze... Krzysztof Profesjonaliści (1) Ekipa jest profesjonalna, widać, że im zależy na efekcie, są słowni i... Paweł