detailing wnętrza - nie polecam, zew - ok (1) miesiąc temu udałam się na detailing wnętrza i niestety czyszczenie nie było... bmw7 Rewelacja! (1) Jestem przemile zaskoczona poziomem uslugi. Auto zostało wyczyszczone na tip... Wdzięczna Klientka Polecam (1) Bardzo miła obsługa. Wstawienie auta na czas. Odbiór trochę dłużej od... Iza
Super myjnia (1) Dzisiaj (24.04.17) skorzystałam z mycia samochodu w Sky Park i jestem bardzo... Magda Fatalnie (1) Do tej pory czuje niesmak na samą myśl o obsłudze,bardzo... Kobieta Po prostu właściwa (1) Korzystam stale z tej myjki-rewelacja,czekając czasami w kolejce do mycia... mati POLECAM (1) Polecam myjnie , byłem pierwszy raz i jestem mega zaskoczony ze po zimie... Jakub Zadowolony właściciel BMW e92 (1) Badzro miła obsługa, profesionalizm i dbałość o klienta. Rafal Polecam (1) Odkad pracuje tam nowa dziewczyna, jakosc sie zdecydowanie poprawila!!! Autko... Karolina Smialo polecam to miejsce (1) Bylem milo zaskoczony efektem Maciaz Żenada (1) Korzystałem regularnie ,dzisiaj się rozczarował em...widocznie ten sam... Audi A4 Mega! (1) Dzis korzystalam z uslug chlopakow. Mega!! Moje czarne Mini nigdy sie tak nie... Karolina Patrycja - opinia (1) Auto ogólnie umyte nieźle. Można się do kilku rzeczy przyczepić, ale miło się... Patrycja alfa w dobrych rękach :) (1) Polecam spacerek na molo + mycie pod molo ;) A tak serio, super lokalizacja i... Sara Wspaniała, nadspodziewanie szybka pomoc (1) W dniu wczorajszym (wtorek, godz. 13.00) w okolicach Alei Grunwaldzkiej w... Władysław Nie polecam (1) Mlodzi fajni panowie ale niestety Nie polecam nie dokladosc kłuje w oczy... Magdalena Polecam (1) Super obsługa, szczegółowe mycie za rozsądną cenę. Polecam! Brak POLECAM (1) Korzystałem z usług przez polecenie Warto. Trudno się było dostać bo są... Mariusz Szczerze polecam (1) Panowie potrafią zadbać o auto.Za każdym razem jak odbieram kijankę, jestem... Aleksandra Super! Bardzo polecam!! (1) W zeszły poniedziałek oddałam auto w nienajlepszym stanie (trochę zaniedbałam... Agata