Dbałość o detale (1) Właściciel myjni jak i obsługa profesjonalna i dyspozycyjna oraz elastyczna... Premium4rent Polecam z czystym sumieniem i autem :-) (1) Serdecznie polecam Myjnię 77. Przemiła obsługa, jakość usługi (gruntowne... Dorota Audi A4 (1) Naprawde polecam! Efekt oszałamiający. Cała ekipa Car-Lux zna sie na rzeczy.... Zadowolony klient
Mega zadowolenie (1) Serdecznie polecam. Auto odebrane na czas z pełna satysfakcja, czysto ,... Rafal Najlepsza myjnia w 3-mieście (1) Od dawna szukałem dobrej myjni samochodowej w Trójmieście, gdzie podczas... ka polecam z czystym sumieniem (1) Szybko, efekt porażający-Super! i to za na prawdę przystępną cenę. Na prawdę... Agnieszka Pranie tapicerek i kosmetyka samochodu (1) Jestem bardzo zadowolony z usługi w zakresie pranie tapicerek siedzeń oraz... Zbigniew Joszczaak Nie polecam (2) Byłam tam dziś po raz drugi i ostatni. Za pierwszym razem byłam średnio... Agnes Polecam bo są najlepsi w Trójmieście i poza nim również (1) Jeżeli potrzebujesz umyć auto jedź - drugi raz sam już nie bedziesz chciał go... Andrzej Profesjonalizm (1) Bardzo bolecam oba punkty w kosakowie i gdyni. Mila obsluba na najwyzszym... PIOTR Polecam (2) Korzystałam z mycia ręcznego,czyszczenia wnętrza i woskowania. Wszystko super... Sylwia Zawiedziony (1) Samochód odkurzony niedokładne w przeszyciach foteli piasek. Podłokietnik w... Zdzich Nie ma się do czego przyczepić (1) Usługa prania tapicerki i czyszczenia całości wnętrza auta wykonana... MK Zawiedziony (1) Auto umówione na godzinę 12, pani zapewniała, że maksymalnie do 13 będzie... WN Odradzam (1) Cena nie adekwatna do jakości usługi .Samochód niedomyty zamazana przednia... booo Zdecydowanie polecam (1) Pranie dywanów: bardzo miła rozmowa przez telefon - po dwóch godzinach dywanu... WK woskowanie audi TT i lexus (1) Moge polecic ta firme naprawde robia robote .Audi TT i Lexus zawital u nich i... jerry Absolutnie perfekcyjni i do tego przemiła obsługa (2) Jestem w szoku - jeszcze nigdy tak wiele nie zostało zrobione przez tak wielu... Zbyszek z Oliwy Tragedia (1) Tragiczna obsługa! Ewidentnie Panu który tam pracuje nie chciało się nawet... Gdynianka Brak dokładności (1) Podjechałem z samochodem żeby go tylko umyć. Pan w okularach powiedział, że... Michael