Wspaniała, nadspodziewanie szybka pomoc (1) W dniu wczorajszym (wtorek, godz. 13.00) w okolicach Alei Grunwaldzkiej w... Władysław Nie polecam (1) Mlodzi fajni panowie ale niestety Nie polecam nie dokladosc kłuje w oczy... Magdalena Polecam (1) Super obsługa, szczegółowe mycie za rozsądną cenę. Polecam! Brak
POLECAM (1) Korzystałem z usług przez polecenie Warto. Trudno się było dostać bo są... Mariusz Szczerze polecam (1) Panowie potrafią zadbać o auto.Za każdym razem jak odbieram kijankę, jestem... Aleksandra Super! Bardzo polecam!! (1) W zeszły poniedziałek oddałam auto w nienajlepszym stanie (trochę zaniedbałam... Agata Dbałość o detale (1) Właściciel myjni jak i obsługa profesjonalna i dyspozycyjna oraz elastyczna... Premium4rent Polecam z czystym sumieniem i autem :-) (1) Serdecznie polecam Myjnię 77. Przemiła obsługa, jakość usługi (gruntowne... Dorota Audi A4 (1) Naprawde polecam! Efekt oszałamiający. Cała ekipa Car-Lux zna sie na rzeczy.... Zadowolony klient Mega zadowolenie (1) Serdecznie polecam. Auto odebrane na czas z pełna satysfakcja, czysto ,... Rafal Najlepsza myjnia w 3-mieście (1) Od dawna szukałem dobrej myjni samochodowej w Trójmieście, gdzie podczas... ka polecam z czystym sumieniem (1) Szybko, efekt porażający-Super! i to za na prawdę przystępną cenę. Na prawdę... Agnieszka Pranie tapicerek i kosmetyka samochodu (1) Jestem bardzo zadowolony z usługi w zakresie pranie tapicerek siedzeń oraz... Zbigniew Joszczaak Nie polecam (2) Byłam tam dziś po raz drugi i ostatni. Za pierwszym razem byłam średnio... Agnes Polecam bo są najlepsi w Trójmieście i poza nim również (1) Jeżeli potrzebujesz umyć auto jedź - drugi raz sam już nie bedziesz chciał go... Andrzej Profesjonalizm (1) Bardzo bolecam oba punkty w kosakowie i gdyni. Mila obsluba na najwyzszym... PIOTR Polecam (2) Korzystałam z mycia ręcznego,czyszczenia wnętrza i woskowania. Wszystko super... Sylwia Zawiedziony (1) Samochód odkurzony niedokładne w przeszyciach foteli piasek. Podłokietnik w... Zdzich Nie ma się do czego przyczepić (1) Usługa prania tapicerki i czyszczenia całości wnętrza auta wykonana... MK Zawiedziony (1) Auto umówione na godzinę 12, pani zapewniała, że maksymalnie do 13 będzie... WN