Odradzam (1) Odradzam korzystanie z usług tej firmy! Obsługa była opryskliwa,samochód był... K. MYJNIA NA 6 (1) Jestem bardzo zadowolona! Sprawnie, czysto, bez zastrzeżeń! Miła obsługa.... ANNA Najlepsza myjnia w Gdańsku (2) Już byłem wszedzie chyba, w każdej myjni i zdecydowanie polecam tą własnie,... Marek
Auto-Deatailing (1) Bardzo miła i profesjonala obsługa. Rzeczowe i fachowe doradzanie w sprawach... fester Uszkodzili mi skrzynię biegów - ODRADZAM!!! (2) Wstawiłam samochód do myjni, w 100% sprawny, 3 tyg wcześniej miałam robiony... Dorota Aleksandra - opinia (1) Jakość usług na wysokim poziomie w stosunkowo dobrej cenie. Aleksandra Najlepsza myjnia! - POLECAM! (1) Z usług oferowanych przez JAXAAUTO korzystam już od ponad 5 lat i zawsze... MK Fachowcy w każdym calu (1) Jednym słowem auto lśni i pachnie.Zdecydowanie polecam Kasia PROFESJONALNA MYJNIA POLECAM !!! (2) Bardzo dobra a zarazem najbardziej profesjonalna w Gdańsku myjnia z bardzo... Time Bandit SUPER (1) Witam,naprawde warto wykonac tam usluge,samochodzik jak nowy.Profesjonalne... Janina Auto fuszerka (2) Zachęcona opiniami skorzystałam z kompleksowej usługi w tej myjni w Galerii... Vega Nowa Aqua myjnia (1) Aqua myjnia, Galeria Przymorze, jakość precyzja,detaling, profesjonalna... Ormian Zawsze pełne zadowolenie, super myjnia. (1) Oddaję tam samochód czwarty raz i za każdym razem jestem bardzo zadowolony.... Tomek od roku tu myje i jest super (2) Moja pierwsza opinia dla was. Ja jako stały klient z całą odpowiedzialnoscia... Marek Bubik Dziękuję :) (2) Szczerze polecam- fachowa obsługa, wszystko zrobione starannie i na czas.... Martyna Polecam myjnie JW (2) Witam polecam myjnie JW wszystkim którzy chcą żeby ich auto slnilo. Chłopaki... Wojtek sokół WSZYSTKO NA PLUS :) (1) Oddałam bardzo brudny samochód do mycia na sprzątanie całkowite. Po dwóch... Paulina Polecam (2) Mycie zewnętrzne oceniam na bardzo dobre, brak zacieków większość owadów z... Mati Kultura, uśmiech na twarzy, SOLIDNOŚĆ (2) Wysłałam zapytanie o termin mycia mailem, odpowiedź otrzymałam rychło... Jagoda CAR-LUX Auto Detailing - POLECAM !!! (1) Oddałem swoje auto w ręce chłopaków z CAR-LUX wykonali pełną regeneracje... Kamil