gorąco polecam! (2) profesjonalna obsługa usługa wykonana wzorowo wiem że wrócę tutaj nie jeden raz klient Super extra myjnia. (1) Szybko solidnie i bardzo dobrze. Panowie znaja sie na rzeczy. W samochodzie... Sanderka Natalia (1) Obsługa na najwyższym poziomie :-) Realizacja - perfekcyjna Nic tylko... Natalia
Polecam! (1) Chłopaki znają się na rzeczy! Obsługa miła , ceny nie wygórowane i co... Zadowolony Nie nie nie (1) Totalna porażka. Zostawiłam auto na 2 godz. Umyte było niedokładnie, smugi na... Była klientka Profesjonalnie (1) FIRME ZNALAZLEM PRZEZ INTERNET. SKORZYSTALEM Z USLUGI PRANIA TAPICERKI.... Romek NAJLEPSZA MYJNIA W TRÓJMIEŚCIE (1) Jak jestem w Gdyni i muszę umyć auto to tylko na "TEJ MYJCE", cena... Antena Zadowolony (1) Myjnia godna polecenia,szczególnie dla wymagających klientów ceniących... W-arm77 Komplet! (2) Moje auto potrzebowało kompletnego odświeżenia w środku. Pojechałem do Myjni... Wiesław Najlepsza myjnia w 3 miescie (1) Od prawie roku regularnie korzystam z usług. Super obsługa i auto zawsze... BMW klient Brak konsekwencji w cenach! (3) Jakiś czas temu korzystałem z usługi prania tapicerki i czyszczenia wnętrza... duet Klient Korporacyjny (1) Witam, Od kilku lat korzystamy (auta flotowe) z usług myjni na Fikakowie. Na... Mariusz 41 POLECAM (1) Polecam usługi tej myjni. Usługi woskowania karoserii i prania tapicerki na... Jacek NIE ODDAWAĆ TAM SAMOCHODU (2) Oddałem samochód na mycie oraz odkurzanie . Wróciłem przed czasem i na... Mateusz Polecam! (1) Konkurencyjne ceny i efekty fachowej roboty,wypływają na tak wysoką notę.... Adam Polecam (1) Świetna obsługa, fura wypucowana na błysk, na pewno tam wrócę i polecam innym... VW Maniac bardzo porządna myjnia! (1) Przystępne ceny, fachowa i miła obsługa, pełen profesjonalizm. Autko... zadowolona klientka Nie polecam (3) Miałem do wyprania tapicerkę w aucie. Po tych pozytywnych opiniach byłem... kkk Polecam! (1) Byłem w dwóch innych myjniach w okolicy, panowie oglądali, oglądali i... Mirek Mycie sprzatanie woskowanie (2) Nowy właściciel i prosze nowa jakość. Mycie super, posprzątany rewelacyjnie i... merypirek