Mycie sprzatanie woskowanie (2) Nowy właściciel i prosze nowa jakość. Mycie super, posprzątany rewelacyjnie i... merypirek POLECAM (1) Nie ma to jak porządne mycie przez profesjonalistów, a nie półśrodki na... Hudson Jeszcze tam wrócę i Wam polecam. (1) Nie mam absolutnie zadnych zastrzeżeń, bardzo dużo jeżdżę moim autem i... Martyna
Gorąco polecam! (1) Szybko, dokładnie, profesjonalnie i sympatycznie. Naprawdę polecam Monika Nie polecam (1) Pojechałem tam moim Volvo S80. Miałem założoną na dach antenę CB. Poprosiłem... klient POLECAM! (2) Korzystałem już kila razy z usług Myjni 77 i muszę powiedzieć że za każdym... AUDI SUPER (1) PEŁEN PROFESJONALIZM,GRARULUJE S221 Warto ! (1) Jakościowo bardzo dobra myjnia, korzystałem z innych myjni w Gdańsku i... Michał Ola - opinia (1) Bardzo wysoka jakość usług. Tapicerka po 11 latach użytkowania doprana... Ola Świetna Robota!! (2) Witam,dodaje tutaj opinię z wielka przyjemnoscia... jakość wykonanej usługi... BMW lakierowanie (1) na prawe oceniam bardzo dobrze pomogli mi w walce z ubezpieczalnią a... jan Rewelacja :) (1) Polecam wszystkim, którzy chcą mieć swoje autko wygłaskane, tak, ze mucha nie... Wojtek Nie polecam (1) Niestety mam mieszane uczucia co do tej myjni. Pierwsza wizyta początek... Szymon Ciężkie zadanie :). (1) Z przyjemnością mogę polecić usługi firmy. Oddałem do czyszczenia auto... Zadowolony Klient ! Pierwszy i ostatni raz. (1) Auto umyte byle jak zacieki ,brudne szyby a progi nie ruszone nawet itd.... Radek Myjnia jest godna polecenia (2) Byłem samochodem firmowym na myjini pranie tapicerki ,chłopaki sprawdzili... Michał mpower Suuuuper ! Polecam !!! (1) niedawno kupiłem auto, które wymagalo odwiedzin myjni... znajomy polecil as... Damian Baaaardzo polecam! (1) Dzien dobry,skorzystalam z uslug tej myjni przy okazji wizyty w kinie i... katarzyna Nie polecam - kpina totalna (1) Oddałam dzisiaj samochód do kompleksowego czyszczenia, kiedy wróciłam i... Katarzyna Ola - opinia (1) zaznaczę, że była to moja 2ga wizyta- po pierwszej zrobiłam sobie ponad rok... Ola