Wielki pozytyw (2) Pierwsze miłe zaskoczenie - termin z dnia na dzień. Kolejny - miła i fachowa... Yah Niechlujnie i nieterminowo. Odradzam! (1) Zostawiając samochód usłyszałam, że mycie powinno trwać do 1h15min. Wróciłam... Martyna Odradzam (1) Odradzam korzystanie z usług tej firmy! Obsługa była opryskliwa,samochód był... K.
MYJNIA NA 6 (1) Jestem bardzo zadowolona! Sprawnie, czysto, bez zastrzeżeń! Miła obsługa.... ANNA Najlepsza myjnia w Gdańsku (2) Już byłem wszedzie chyba, w każdej myjni i zdecydowanie polecam tą własnie,... Marek Auto-Deatailing (1) Bardzo miła i profesjonala obsługa. Rzeczowe i fachowe doradzanie w sprawach... fester Uszkodzili mi skrzynię biegów - ODRADZAM!!! (2) Wstawiłam samochód do myjni, w 100% sprawny, 3 tyg wcześniej miałam robiony... Dorota Aleksandra - opinia (1) Jakość usług na wysokim poziomie w stosunkowo dobrej cenie. Aleksandra Najlepsza myjnia! - POLECAM! (1) Z usług oferowanych przez JAXAAUTO korzystam już od ponad 5 lat i zawsze... MK Fachowcy w każdym calu (1) Jednym słowem auto lśni i pachnie.Zdecydowanie polecam Kasia PROFESJONALNA MYJNIA POLECAM !!! (2) Bardzo dobra a zarazem najbardziej profesjonalna w Gdańsku myjnia z bardzo... Time Bandit SUPER (1) Witam,naprawde warto wykonac tam usluge,samochodzik jak nowy.Profesjonalne... Janina Auto fuszerka (2) Zachęcona opiniami skorzystałam z kompleksowej usługi w tej myjni w Galerii... Vega Nowa Aqua myjnia (1) Aqua myjnia, Galeria Przymorze, jakość precyzja,detaling, profesjonalna... Ormian Zawsze pełne zadowolenie, super myjnia. (1) Oddaję tam samochód czwarty raz i za każdym razem jestem bardzo zadowolony.... Tomek od roku tu myje i jest super (2) Moja pierwsza opinia dla was. Ja jako stały klient z całą odpowiedzialnoscia... Marek Bubik Dziękuję :) (2) Szczerze polecam- fachowa obsługa, wszystko zrobione starannie i na czas.... Martyna Polecam myjnie JW (2) Witam polecam myjnie JW wszystkim którzy chcą żeby ich auto slnilo. Chłopaki... Wojtek sokół WSZYSTKO NA PLUS :) (1) Oddałam bardzo brudny samochód do mycia na sprzątanie całkowite. Po dwóch... Paulina Polecam (2) Mycie zewnętrzne oceniam na bardzo dobre, brak zacieków większość owadów z... Mati