Polecam ! Niedrogo i bardzo, bardzo dokladnie (2) mercedes cls umyty super dokladnie,wszystkie zakamarki, polecam wszystkim krzysiek Benc PORAŻKA NIE POLECAM (1) wymiana zawieszenia, czesci swoje dokladnie wytlumaczylem co trzeba... Robskyy Rewelacja! (2) Autko umyte perfekcyjnie, do tego na miejscu mają bardzo dobry wosk, dzięki... Radek
Polecam (2) Ostatnio dałem autko do prania tapicerki, fotele itp. dodatkowo na... Mateusz nieprofesjonalizm i drogo!!! (2) Obsługa bardzo, ale to bardzo niemiła. I za umycie auta chcą prawie 400 zł -... Lena Myjnia (2) Dlaczego Myjnia 77.Dlatego żeby mieć świadomość i pewność że obsługują... Piotr SUPER! (2) Po raz pierwszy oddałem auto do Myjni 77 na pranie tapicerki i jestem bardzo... Tomek - Bravo Polecam myjnię (1) Zdecydowałem się bazując na pozytywnych opiniach znajomych, tym bardziej, że... Mariusz H Super ! (1) Wszystko super, dokładnie, szybko i w odpowiedniej cenie :) Tomasz POLECAM. BARDZO DOBRA MYJNIA. (2) Po raz czwarty panowie wymyli, wyczyścili mi olejne auto. Żona też jest ze... K mercedes cls Polecam! (1) Polecam serdecznie !!! Pranie pierwsza klasa, obsługa na najwyższym poziomie... Stefan Miejsce pracy to miejsce zabawy dla nich obserwacja przez 6msc (1) Auto myte 7x przez 6msc "Chłopacy" bo to sami młodzi faceci widać,... Kilkukrotny klient Polecam, pełen profesjonalizm!!! (1) Jestem Ich stałym klientem i za każdym razem odbieram samochody... Jakub W. Jak najbardziej TAK! (1) Zostawiłam tam dzisiaj samochod i jestem bardzo zadowolona auto bylo... Gosia Zdecydowanie polecam! (1) Dałam do wyprania tapicerkę, efekt rewelacyjny, wnętrze jak nowe. Nie ma... Agata Polecam usługi firmy! (2) Zgrani pozytywni pracownicy firmy doprowadzili moje auto do super stanu.... Michał Avensis II POLECAM (2) Poszukiwałem myjni na której poza standardowym myciem samochodu będę mógł... FIAT UNO Fajna myjnia (1) Wyczyścili, że aż miło! Robale zniknęły a dodatkowo szybę wypolerowali. Do... Wojtek Nie polecam (1) Po kilku wizytach w tym punkcie mogę już szczerze odradzić korzystanie z ich... Ryszard Polecam (1) Jestem ich klientem już jakiś czas - zaczynałem jako klient "grupon-owy", ale... Michał.C