Odradzam (1) Cena nie adekwatna do jakości usługi .Samochód niedomyty zamazana przednia... booo Zdecydowanie polecam (1) Pranie dywanów: bardzo miła rozmowa przez telefon - po dwóch godzinach dywanu... WK woskowanie audi TT i lexus (1) Moge polecic ta firme naprawde robia robote .Audi TT i Lexus zawital u nich i... jerry
Absolutnie perfekcyjni i do tego przemiła obsługa (2) Jestem w szoku - jeszcze nigdy tak wiele nie zostało zrobione przez tak wielu... Zbyszek z Oliwy Tragedia (1) Tragiczna obsługa! Ewidentnie Panu który tam pracuje nie chciało się nawet... Gdynianka Brak dokładności (1) Podjechałem z samochodem żeby go tylko umyć. Pan w okularach powiedział, że... Michael Zadowolony (2) Witam. Skorzystałem z usług tej firmy zachęcony dobrą opinią znajomego.... Bart Volvo Super myjnia - polecam (1) Profesjonalna myjnia, moja 11 letnia skoda wygląda jak nowa po wizycie w... Mariusz POLECAM WSZYSTKIM! (2) W zeszłym tygodniu zadzwoniłem, umówiłem się jeszcze w tym samym dniu i po... ZADOWOLONY daihatsu terios (2) po telefonicznym ustaleniu terminu odstawiliśmy auto , dodam uto bardzo... Przemek Polecam (1) Byłem na wielu myjniach i jeszcze nie byłem tak zadowolny felgi idealnie... Andrzej Gdansk Miłe zaskoczenie. (1) Całkiem przypadkowo trafiłem tutaj na myjnie, i bardzo miło się zaskoczyłem... xyz ta myjnia to porazka (1) Witam, Myjnia skupia sie na myciu aut z wypożyczalni klientów... kamil Zadowolony (1) Witam... Byłem na myjni 21.06 aby przywrócić porządek w moim aucie. Powitał... DRczarny Mycie autka (1) Najlepsza myjnia w Gdańsku! Korzystam z niej wielokrotnie, jestem zadowolona,... Klientka Zadowolony klient (1) Korzystałem dotychczas z kilku myjni samochodowych poszukując uparcie takiej... Starszy Pan Obsługa połamała mi lusterko i skłamała (1) Nie polecam tej myjni. Obsługa choć miła to jednak nierzetelna i kłamie. Pan... Agata komplet (1) Jak najbardziej polecam - szybko sprawnie, ceny w miare Grzegorz polecam (2) Polecam profesjonalna obsługa,mojego zalanego i nie dopranego przez... Daniel Volvo S40 II (2) Polecam. Auto używane, kupione od właściciela, który nie przykładał uwagi do... Piotr