Jedyna taka myjnia (1) Jakość usług, pomoc ze strony obslugi, czystość na calym obiekcie na... Mariusz Arogancja, brak kultury i poszanowania dla klienta (1) Brak jakiejkolwiek kultury ze strony obsługi sposób zwracania się do klienta... Piotr totalna lipa i nieudacznictwo (1) niedoprane auto zacieki na karoserii nawet pod dywany nie zaglądali i 290... grex
CHAMSTWO, PAZERNOŚĆ I ZŁOŚLIWOŚĆ (3) Sama myjnia niczym nie zaskakuje. Zaskakuje natomiast sposób traktowania... Nie polecam zadowolona :) (2) Oceniam umycie mojego auta na bardzo dobry. Niewielki minus za szybę, która... Paula Fajna usługa, samochód praktycznie jak z salonu (1) Akurat w okolicy byłam u mechanika i polecił mi mycie tuż obok. Trochę trzeba... as20 Pranie tapicerki (1) Bardzo dobrze i szybko - w ciągu tego samego dnia od zgłoszenia. Polecam Ewa Czyszczenie (1) Oddałem swoje autko do czyszczenia zewnętrznego, tzn. mycie, polerowanie i... cinek_78 Bez zarzutu (1) W ubiegłym tygodniu skorzystałam z usługi czyszczenia tapicerki, wykonano... Klientka Super (1) Polecam z czystym sumieniem, choć tanio nie jest. Chłopaki starają się,... Grzegorz Polecam! (1) Bardzo miła obsługa, cena ok, usługa zrealizowana bez zastrzeżeń. EPka SUPER ROBOTA NA CELUJĄCY (1) Nie wiem skąd są te niskie oceny tej myjni totalnie wyssane z palca, ale się... Pluszak Grande Moja tapicerka odzyskała dawny blask (1) Kupiłam samochód z beżową tapicerką. Pięknie wyglądał nowy ale po 4 latach... Zadowolona Klientka Super robota polecam każdemu kto ma bzika na punkcie autka (1) Oddałem autko na godzinkę gdyż nie miałem więcej czasu poprosiłem Panów by... Szymon Odradzam (1) Słaba jakość usług (auto niedomyte, smugi na karoserii, piach w środku). Do... Rozczarowany polecam auto super zrobione (1) Polecam myjnię bardzo. Korzystam nie pierwszy raz i jestem bardzo zadowolona.... Joanna Wielki pozytyw (2) Pierwsze miłe zaskoczenie - termin z dnia na dzień. Kolejny - miła i fachowa... Yah Niechlujnie i nieterminowo. Odradzam! (1) Zostawiając samochód usłyszałam, że mycie powinno trwać do 1h15min. Wróciłam... Martyna Odradzam (1) Odradzam korzystanie z usług tej firmy! Obsługa była opryskliwa,samochód był... K. MYJNIA NA 6 (1) Jestem bardzo zadowolona! Sprawnie, czysto, bez zastrzeżeń! Miła obsługa.... ANNA