Raczej nie polecam (1) Sama usługa mycia 25 zł - w normie . Auto miałem nawoskowane więc... Jacek beznadzieja (2) Krótki czas mycia, letnia woda zamiast cieplej, brak wosku a do tego jeszcze... bonzo Wszystkie komentarze niestety się potwierdzają (2) Myją samochód tyko jeden raz. Niestety oddają go klientowi brudny i z... miś
Tomek - opinia (4) Skorzystałem z usług tej myjni po raz pierwszy i niestety po raz ostatni.... Tomek GORĄCO POLECAM!!! (1) Witam,naprawde gorąco polecam tę myjnię,skorzystalem w ostatni weekend poraz... miras Rewelacja! (1) Fantastyczna sprawa! Szybko, solidnie, dokładnie, trwałe - POLECAM KAŻDEMU!!!... Justyna Myjnia na 5+ (1) Jestem już stałą klientką myjni. Wypróbowałam już wszystkie opcje , z praniem... Ilona Zadowolony , ale mam uwagi ... (3) Z myjni skorzystałem 11.12.2014 r . Uczciwie powiem , że moja ocena dotyczy... Jacek Miły Pan w czarnej czapce z daszkiem (1) Chciała bym polecić miłego Pana który jest często w czarnej czapce z daszkiem... Kasia Jedna z lepszych myjni w okolicy (2) Jest to jedna z lepszych myjni w okolicy, samochód wychodzi czysty i pachnący... Łukasz Zdecydowanie Polecam (1) Treść opinii: Zdecydowanie Polecam Umówiłem się telefonicznie na skorzystanie... Ali Kim Bardzo porządne miejsce (1) Myjnia przy Bora to bardzo porządne miejsce. Jeżdżę tam od lat. Mimo upływu... Bart REWELACJA (1) WITAM,TA MYJNIA TO CHYBA JEST NAJLEPSZA W CALYM GDANSKU.KORZYSTALEM WCZESNIEJ... JANUSZ Brak możliwości umycia auta (1) Umówiłem się na konkretną godzinę, zostawiłem auto i myślałem, że auto... Greg Szybko i bez problemów , polecam (1) Podjechałem w sobotę z rana , w między czasie wyskoczyłem na zakupy. Auto... Ryszard bardzo polecam (1) Jedna z najlepszych myjni w okolic bardzo szybko i sprawnie no i do tego... Patryk zadowolony (1) Byłam na komplecie podstawowym .. auto wyjechało jak nowe .. nie spodziewałam... Ania POLECAM !!! (1) Żadnej plamki na tapicerce w moim mercedesie po praniu, a naprawdę byla... Dora Dith Wymina kół (1) Nie mają pojęcia o wymianie kół, nie polecam !!! Adm samochód jak nowy (1) dałem moją toyotę do prania, czyszczenia środka i muszę powiedzieć że się nie... Piotr Prellude